- İlgi Alanı
- Diğer
DEAD OR ALIVE 6 Last Round'ı oynarken gerçekten kendimi dövüş sanatları dünyasında gibi hissettim. Oyun, hem yeni başlayanlar hem de veteran oyuncular için harika bir denge sunuyor. Karakter çeşitliliği muazzam; 29 karakterin her biri kendine özgü yetenekleriyle geliyor. Nyotengu ve Phase 4 gibi klasik karakterleri yeniden görmek, nostaljik bir hava katıyor. Hatta yeni kostümlerle birlikte, karakterlerin özelleştirilmesi de oldukça eğlenceli.
Yeni eklenen Fotoğraf Modu ise oyun deneyimimi bambaşka bir seviyeye taşıdı. Karakterleri sahneye yerleştirip, onların pozlarını ve ifadelerini değiştirmek, kendi hikayemi yaratmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Düşünün, en iyi anlarınızı yakalamak için bu modda saatler harcayabilirsiniz! Hangi dövüş oyununda böyle bir şey yapabiliyorsunuz ki?
Oynarken, dövüş mekaniği gerçekten tatmin edici. Tutmalar ve Break Gauge ile rakiplerinizi alt etmek için mükemmel anları yakalamak oldukça heyecan verici. Ölümcül Rush kombinasyonları, basit ama etkili bir şekilde rakiplerinizi alt etmenizi sağlıyor. Tehlikeli bölgeleri kullanarak rakiplerinizi tuzağa düşürmek ise ayrı bir stratejik derinlik katıyor.
Sonuçta, DEAD OR ALIVE 6 Last Round, aksiyon dolu dövüş sahneleri ve eğlenceli mekanikleriyle hem yeni başlayanlar hem de deneyimli dövüş oyunu oyuncuları için kesinlikle denemeye değer bir oyun. Arkadaşlarınızla birlikte oynamak, bu oyunun tadını kat kat artırıyor. Hadi, kolları sıvayıp dövüşmeye başlayın!
Yeni eklenen Fotoğraf Modu ise oyun deneyimimi bambaşka bir seviyeye taşıdı. Karakterleri sahneye yerleştirip, onların pozlarını ve ifadelerini değiştirmek, kendi hikayemi yaratmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Düşünün, en iyi anlarınızı yakalamak için bu modda saatler harcayabilirsiniz! Hangi dövüş oyununda böyle bir şey yapabiliyorsunuz ki?
Oynarken, dövüş mekaniği gerçekten tatmin edici. Tutmalar ve Break Gauge ile rakiplerinizi alt etmek için mükemmel anları yakalamak oldukça heyecan verici. Ölümcül Rush kombinasyonları, basit ama etkili bir şekilde rakiplerinizi alt etmenizi sağlıyor. Tehlikeli bölgeleri kullanarak rakiplerinizi tuzağa düşürmek ise ayrı bir stratejik derinlik katıyor.
Sonuçta, DEAD OR ALIVE 6 Last Round, aksiyon dolu dövüş sahneleri ve eğlenceli mekanikleriyle hem yeni başlayanlar hem de deneyimli dövüş oyunu oyuncuları için kesinlikle denemeye değer bir oyun. Arkadaşlarınızla birlikte oynamak, bu oyunun tadını kat kat artırıyor. Hadi, kolları sıvayıp dövüşmeye başlayın!
- Tür: Aksiyon, Dövüş, Oyun, Spor, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 82.35 GB
- Crack: v1.03
- Tarih: 24 Haziran 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows® 11
- İşlemci: Intel Core i5-8400 veya üstü, AMD Ryzen3 3100 veya üstü
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GeForce GTX 1060 (VRAM 6GB) veya üstü, Radeon RX 590 (VRAM 8GB) veya üstü
- DirectX: Sürüm 12
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: 48000Hz 16bit Stereo
- İlave Notlar: SSD gereklidir
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows® 11
- İşlemci: Intel Core i7-8700 veya üstü, AMD Ryzen5 3600XT veya üstü
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: GeForce GTX 1070 (VRAM 8GB) veya üstü, Radeon RX 5700 XT (VRAM 8GB) veya üstü
- DirectX: Sürüm 12
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 80 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: 48000Hz 16bit Stereo
- İlave Notlar: SSD gereklidir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.