Deadzone Rogue

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
deadzone-rogue-6f1f.jpg

Deadzone Rogue, tam anlamıyla kaosun ve adrenalinin iç içe geçtiği bir deneyim sunuyor. İlk başta, düşmanları işaretleyip patlayıcı el bombalarıyla senkronize saldırılar yapmak, bana bir strateji oyunu oynuyormuşum hissini verdi. Ancak aniden karşımda devasa biyomekanik patronlar belirdiğinde, heyecanım tavan yaptı. Bu patronlara karşı savaşa girmek, sabit nişan alma ve hızlı refleksler gerektiren bir dans gibi. Her harekette, düşmanların hareketlerini tahmin etmeye çalışmak ve doğru anı beklemek gerekiyor. Bu da oyunun heyecan verici tarafını artırıyor.

Görev modlarıyla da beni mest etti. Kabus modunda hayatta kalmak, gerçekten bir meydan okuma. Her seferinde farklı zorluk seviyeleriyle karşılaşmak, ruh halime göre seçim yapma özgürlüğü veriyor. Düşman çeşitliliği de muazzam; avcı dronları, robot örümcekleri ve daha birçok yaratıkla dolu bir evrende mücadele etmek, her anı gerilim dolu kılıyor. Özellikle bu düşmanları bir av tüfeğiyle yok etmek ya da hafif makineli tüfeğiyle buz dolu bir odaya dönüştürmek gerçekten tatmin edici.

Silah özelleştirmeleri de oyunun derinliğini artırıyor. 30’dan fazla silah arasından seçmek ve onları eklentilerle güçlendirmek, savaş tarzımı belirlemede bana büyük bir özgürlük tanıyor. Uzaktan nişan alıp düşmanları şokla zincirlemek ya da yakın dövüş ile onlara saldırmak, oynanış tarzımı tamamen değiştirdi. Kalıcı yükseltmelerle kendimi bir ölüm makinesine dönüştürmek, oyunun en keyifli anlarından biri. Her seçimim, oyundaki deneyimimi bambaşka bir yöne çekiyor.

Biyomekanik yaratıkların istila ettiği uzay gemisini keşfetmek, orijinal müzik ve sanatla birleştiğinde atmosferi daha da derinleştiriyor. Deadzone Rogue, korku ve aksiyonu harmanlayarak keyifli bir deneyim sunuyor. Savaşırken hissettiğim o tatmin edici öfke ve düşmanları parçalama hissi, beni sürekli olarak daha fazlasını oynamaya itiyor. Eğer aksiyon ve korku seven biriysen, bu oyunu kaçırmamanı öneririm!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Korku, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 10.32 GB
  • Crack: v1.4.0.0
  • Tarih: 11 Ağustos 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:Minimum:64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows 10 64 bitİşlemci: Intel i5-4690 veya AMD Ryzen 5 1500XBellek: 8 GB RAMGrafik Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB veya Radeon RX 6500XTDirectX: Sürüm 12Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısıDepolama: 10 GB kullanılabilir alan
Önerilen:Önerilen: 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit İşlemci: Intel i7-11700 veya AMD Ryzen 5 5600 Bellek: 12 GB RAM Grafik: NVIDIA RTX 2080 veya Radeon RX6700DirectX: Sürüm 12 Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
deadzone-rogue-ss-0-5353.jpg
deadzone-rogue-ss-1-d9a6.jpg
deadzone-rogue-ss-2-d760.jpg
deadzone-rogue-ss-3-b3f8.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,652
Kullanıcılar