- İlgi Alanı
- Diğer
Deer & Boy, beni ilk bakışta yakaladı. Diyalog yok, bu gerçekten olağanüstü bir seçim! Oyunun sessizliği, her anı dolu dolu yaşamanı sağlıyor. Bir çocuğun ve bir geyik yavrusunun arasındaki o saf dostluğu deneyimlemek, kelimelere ihtiyaç duymadan kalbine hitap ediyor. Oyun, görsel ve müzikal atmosferiyle sanki bir animasyon filminin içine adım atıyormuşsun gibi hissettiriyor. O anların içindeki duyguyu yaşamak, bir çocuk ile bir geyiğin arasındaki bağı görmek, beni derinden etkiledi.
Geyik yavrusunun büyüyüp güçlü bir arkadaş haline gelmesiyle birlikte, onun koruması altındayken kendinizi de korumak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Bu dinamik, oyunun mekaniklerinde oldukça akıcı bir şekilde işlenmiş. Bulmacalar, yolculuğunuza akıllıca entegre edilmiş ve zekice kurgulanmış. Bazen zorlayıcı, bazen düşündürücü ama her zaman tatmin edici bir deneyim sunuyorlar.
Bunu aileyle oynamak da ayrı bir keyif. Genç oyuncular için dostluk ve güvenliğin, yetişkinler içinse iyileşme ve güç bulma temalarının derinlemesine keşfi sunuluyor. Herkes kendi anlamını bulabiliyor bu dünyada. Kesinlikle herkesin bir parçasını bulabileceği bir deneyim. Deer & Boy, sadece oynamak için değil, aynı zamanda hissetmek için de bir fırsat sunuyor!
Geyik yavrusunun büyüyüp güçlü bir arkadaş haline gelmesiyle birlikte, onun koruması altındayken kendinizi de korumak zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz. Bu dinamik, oyunun mekaniklerinde oldukça akıcı bir şekilde işlenmiş. Bulmacalar, yolculuğunuza akıllıca entegre edilmiş ve zekice kurgulanmış. Bazen zorlayıcı, bazen düşündürücü ama her zaman tatmin edici bir deneyim sunuyorlar.
Bunu aileyle oynamak da ayrı bir keyif. Genç oyuncular için dostluk ve güvenliğin, yetişkinler içinse iyileşme ve güç bulma temalarının derinlemesine keşfi sunuluyor. Herkes kendi anlamını bulabiliyor bu dünyada. Kesinlikle herkesin bir parçasını bulabileceği bir deneyim. Deer & Boy, sadece oynamak için değil, aynı zamanda hissetmek için de bir fırsat sunuyor!
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Macera, Oyun, Platform
- Platform: PC
- Boyut: 5 GB
- Crack: P2P
- Tarih: 23 Haziran 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: FX 6300×6 / Core i3-8100
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 750Ti / Radeon RX 560
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 | 11
- İşlemci: Ryzen 3 1200 / Core i5-7400
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: GeForce GTX 1060 / Radeon RX 470
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 6 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.