Demonologist

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
demonologist-d4be.jpg

Demonologist, birkaç arkadaşla birlikte lanetli mekanlarda ruh avına çıkmak için birebir. İşte bu oyunun en çekici yanı, arkadaşlarınla birlikte yaşadığın o korku dolu anlar. Unreal Engine 5 ile yapılan grafikler gerçekten göz alıcı. Her köşede bir ruhun pusuya yattığını hissediyorsun ve bu da oyunun atmosferini tam anlamıyla domine ediyor. Özellikle hayaletlerle iletişim kurma kısmı, hem strateji geliştirmene hem de korku dozunu artırmana olanak tanıyor. "Söylediğin bir kelime gizli bir kapıyı açabilir" derken, gerçekten de her kelimenin bir anlamı var. Bu, hem eğlenceli hem de gerilim dolu anlar yaratıyor.

Oyun, rastgele olaylar ve değişken hayalet türleriyle dolu. Her seferinde farklı bir deneyim yaşamak çok keyifli. Arkadaşlarınla birlikte, her haritada yeni bir lanetle karşılaşmak, sürekli tetikte olmanı sağlıyor. Ekipman seçimlerin, ruhun türünü belirlemedeki başarını doğrudan etkiliyor, bu da strateji yapma gerekliliğini artırıyor. Ayrıca güvenli evini geliştirme ve yeni ekipmanlar satın alma imkanı, oyuna uzun süre bağlı kalmanı sağlıyor.

Haftalık görevler ve özel etkinlikler, sürekli bir şeyler yapma hissi veriyor. Her gün yeni bir şey denemek için can atıyorsun. Hatta bir evcil hayvan alabiliyor olman, bu güvenli ev deneyimini daha eğlenceli hale getiriyor. Ama unutma, bu evcil hayvan da ruhlarla dolu bir evde yaşamak zorunda kalacak! Eğer paranormal korku ve arkadaşlarınla geçirilen vakit için bir oyun arıyorsan, Demonologist'ı mutlaka denemelisin. Korku dolu anların yanında bir de ekip arkadaşlarınla yaşadığın o eşsiz anılar seni bekliyor!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Korku, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 30.46 GB
  • Crack: v2.0.3
  • Tarih: 27 Mart 2023
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10, 64 Bit İşlemci: Intel i5 or new-gen i3 / AMD equivalent Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 4GB DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 14 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10, 64 Bit İşlemci: Intel i7 or AMD equivalent (AMD FX 9500+ Series) Ekran Kartı: NVIDIA GTX 1660S DirectX: Sürüm 12 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 14 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
demonologist-ss-0-3258.jpg
demonologist-ss-1-515d.jpg
demonologist-ss-2-c4bd.jpg
demonologist-ss-3-bb62.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486