Denshattack!

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
denshattack-7c0b.jpg

Denshattack! gerçekten de eğlencenin doruklarına ulaşan bir oyun. Her yeni bölgeye adım attığınızda, kendinizi farklı bir atmosferde buluyorsunuz. Sonuçta, Japonya'nın kırsalından şehir merkezlerine, oradan da karla kaplı Hokkaido'ya doğru yol alıyorsunuz. Her yerde karşınıza çıkan mecha büyülü kızlar, mekanik solucanlar ve çılgın patronlar, hem görsel hem de oyun mekanikleri açısından sizi sürekli tetikte tutuyor.

Oyun, sadece aksiyon dolu değil; aynı zamanda platform ve yarış unsurlarını da ustaca harmanlıyor. Denshattacker ordusuna karşı verdiğiniz mücadelede öğrendiğiniz tüm yetenekleri ve taktikleri kullanmak zorundasınız. Zorluğuna alıştıkça, bu mekanikleri daha da iyi kullanmaya başlıyorsunuz ve her bir boss mücadelesi, adeta heyecan dolu bir meydan okuma haline geliyor.

Oldukça akıcı bir oynanışa sahip, ancak bazen düşmanların yoğunluğu ve boss tasarımları sizi epey zorlayabiliyor. Özellikle her bölgedeki yeni zorluklar, sıkı bir strateji geliştirmeyi gerektiriyor. Denshattack! ile ilgili en çok hoşuma giden şey, her anın keşif ve heyecan dolu olması; bu yüzden sıkıldığınızda bile, yeni şeyler keşfetmek için sürekli bir motivasyon buluyorsunuz.

Atmosferin yanında, grafikleri de oldukça etkileyici. Renk paleti ve sanat tarzı, Japon kültüründen esintiler taşıyor; bu da oyunun genel deneyimini daha da zenginleştiriyor. Eğer hızlı tempolu, eğlenceli ve zorlu bir macera arıyorsanız, Denshattack! tam size göre bir seçenek. Kaçırmayın!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Basit Eğlence, Macera, Oyun, Platform, Yarış
  • Platform: PC
  • Boyut: 7.49 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 15 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-6600K (4*3500) veya AMD Ryzen 3 2200G (4*3500)
  • Bellek: 12 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (4096 MB) veya AMD Radeon RX 570 (4096 MB)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: Intel Core i5-9600K (6*3700) veya AMD Ryzen 5 1600 (6*3200)
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6144 MB) veya AMD Radeon RX 580 (8192 MB)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
denshattack-ss-0-1736.jpg
denshattack-ss-1-3173.jpg
denshattack-ss-2-088f.jpg
denshattack-ss-3-a721.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular