- İlgi Alanı
- Diğer
Derail Valley ile tren sürmenin heyecanını yaşamak gerçekten başka bir deneyim. Oyunun sunduğu kargo taşımacılığı, sadece tren kullanmayı öğrenmekle kalmıyor, aynı zamanda ticaretin derinliklerine dalmanızı sağlıyor. Kargo teslimatlarını gerçekleştirirken, her türlü tren seçeneğiyle buharlı veya elektrikli lokomotiflerinizi kullanarak para kazanmaya başlayabiliyorsunuz. Bu, oyuncuya sadece bir simülasyon değil, aynı zamanda bir stratejik karar verme süreci sunuyor. İyi kurgulanmış bir oyun tasarımı ile kendinizi gerçek bir tren operatörü gibi hissediyorsunuz.
Oyunda ilerledikçe kazandığınız paralarla yeni trenler alıp, daha büyük kargolar taşımak için yarışıyorsunuz. Bu, oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor. Her seferinde daha büyük yükler taşımak için yeni stratejiler geliştirmek zorundasınız. Derail Valley, sadece bir simülatör değil; aynı zamanda bir iş yönetim oyunu. Eğer trenlere ve ticarete ilginiz varsa, bu oyunu kaçırmamalısınız. Sürükleyici bir dünya ve farklı zorluklarla dolu pistlerde ilerlemek, her oyuncuya farklı bir deneyim sunuyor.
Oyunda ilerledikçe kazandığınız paralarla yeni trenler alıp, daha büyük kargolar taşımak için yarışıyorsunuz. Bu, oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor. Her seferinde daha büyük yükler taşımak için yeni stratejiler geliştirmek zorundasınız. Derail Valley, sadece bir simülatör değil; aynı zamanda bir iş yönetim oyunu. Eğer trenlere ve ticarete ilginiz varsa, bu oyunu kaçırmamalısınız. Sürükleyici bir dünya ve farklı zorluklarla dolu pistlerde ilerlemek, her oyuncuya farklı bir deneyim sunuyor.
- İşletim Sistemi Windows 7 – 8 – 10 – / 64 Bit
- Bellek 16 GB Ram
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.