Diablo II Resurrected Infernal Edition

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
diablo-ii-resurrected-infernal-edition-dd69.jpg

Cehennemin derinliklerinde kaybolmak ve Sanctuary'nin karanlık köşelerini keşfetmek için Diablo II: Resurrected Infernal Edition gerçekten harika bir fırsat sunuyor. Modern 3D grafikler ve yeniden düzenlenmiş sesle birlikte, eski oyunun ruhunu bozmadan güncellenmiş bir deneyim yaşıyorsunuz. Düşmanlarınızın üzerinize saldırırken, hem nostalji hem de yenilik havası bir arada. Sinematikler çok etkileyici; her bir sahne, hikayenin derinliğini ve karakterlerin karanlık geçmişini daha da iyi anlamanızı sağlıyor.

Yeni Warlock sınıfı ile oyuna taze bir soluk geliyor. Demon, Eldritch ve Kaos yollarından birini seçip bu güçlü büyüleri kullanarak düşmanlarınızı alt etme becerisini elde ediyorsunuz. Özellikle Demon yolunda ilerlerken, cehennem yaratıklarını köleleştirip kendi yanınıza çekmek çok tatmin edici. Arkadaşlarınızla 8 kişilik kooperatif oynarken, bu stratejik derinlik oyunu daha da eğlenceli hale getiriyor. Burning Hells’in kölelerini alt etmek için birlikte çalışmak, hem taktiksel hem de keyifli bir deneyim sunuyor.

Oyun sona erdikten sonra bile sıkılmaya yer yok. Sezonluk sıralama sıfırlamaları ve sürekli değişen zorluklarla her yeni başlangıç, önceki deneyimlerinizi tazelemenize olanak tanıyor. Ayrıca, 200’den fazla beceriyle karakterinizi özelleştirmek, her seferinde farklı bir oyun deneyimi yaşamanıza olanak sağlıyor. Kısacası, hem eski hem de yeni oyuncular için Diablo II: Resurrected Infernal Edition bir başyapıt. Eğer aksiyon dolu, derin bir RPG deneyimi arıyorsanız, bu oyunu kesinlikle denemelisiniz.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Macera, Oyun, RPG, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 37.87 GB
  • Crack: v3.2.92777
  • Tarih: 11 Şubat 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:Minimum:64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows® 10İşlemci: Intel® Core i3-3250/AMD FX-4350Bellek: 8 GB RAMGrafik Kartı: Nvidia GTX 660/AMD Radeon HD 7850Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısıDepolama: 43 GB kullanılabilir alan
Önerilen:Önerilen:64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirirİşletim Sistemi: Windows® 10İşlemci: Intel® Core i5-9600k/AMD Ryzen 5 2600Bellek: 16 GB RAMGrafik Kartı: Nvidia GTX 1060/AMD Radeon RX 5500 XTAğ: Geniş bant İnternet bağlantısıDepolama: 43 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
diablo-ii-resurrected-infernal-edition-ss-0-1dce.jpg
diablo-ii-resurrected-infernal-edition-ss-1-bfda.jpg
diablo-ii-resurrected-infernal-edition-ss-2-2ad0.jpg
diablo-ii-resurrected-infernal-edition-ss-3-d545.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png