- İlgi Alanı
- Diğer
Diplomacy is Not an Option, içindeki gerilim ve strateji unsurlarını mükemmel bir şekilde harmanlayan bir oyun. Oyun, adından da anlaşılacağı üzere, diplomasiye yer bırakmadan doğrudan savaşa çıkarıyor seni. Küçük bir lord olarak, düşmanların sayısının 10 binden fazla olduğu bir kuşatma altında kalıyorsun. Bu sayede, adeta bir kale savunma simülasyonu gibi, düşman akınlarıyla başa çıkmak zorunda kalıyorsun. Burada, kaynak yönetimi ve strateji oluşturma becerilerin devreye giriyor. Her an tetikte olmalı, düşmanın her bir hareketini analiz edip buna göre savunmanı güçlendirmelisin.
Kralın, savaşı sevmekle beraber yönetim işlerine pek kafa yormayan bir karakter olması, senin işini daha da zorlaştırıyor. Kralın dağınık yönetimi ve beceriksiz danışmanları, halkın isyan etmesine zemin hazırlıyor. İşte bu noktada, gerçek bir stratejist gibi davranmalı ve hem iç isyanları bastırmalı hem de düşman kuşatmasını savuşturmalısın. Oyun, senin liderlik becerilerini ve stratejik düşünme yeteneğini sınayan anlar sunuyor.
Atmosfer açısından, oyunun karanlık ve kaotik havası, beni tamamen içine çekti. Gerçekten de, kale duvarlarının ardında yaşanan bu mücadele, hem görsel hem de işitsel olarak oldukça etkileyici. Düşmanların sayısı ve çeşitliliği, her seferinde yeni bir taktik geliştirmeyi zorunlu kılıyor. Oyun sadece aksiyon dolu değil, aynı zamanda sana sürekli olarak düşünmeyi ve plan yapmayı da emrediyor.
Eğer strateji oyunlarına meraklıysan ve kaleni düşmanlardan koruma sahnelerinde kendini kaybetmeyi seviyorsan, Diplomacy is Not an Option tam sana göre. Kendini bu yoğun savaş atmosferinde bulmak ve düşmanlarını alt etmek için gerekli planları yapmaya hazır ol. Oyun, adrenalin dolu anlar ve stratejik zeka gerektiren görevlerle dolu ve kesinlikle denemeye değer.
Kralın, savaşı sevmekle beraber yönetim işlerine pek kafa yormayan bir karakter olması, senin işini daha da zorlaştırıyor. Kralın dağınık yönetimi ve beceriksiz danışmanları, halkın isyan etmesine zemin hazırlıyor. İşte bu noktada, gerçek bir stratejist gibi davranmalı ve hem iç isyanları bastırmalı hem de düşman kuşatmasını savuşturmalısın. Oyun, senin liderlik becerilerini ve stratejik düşünme yeteneğini sınayan anlar sunuyor.
Atmosfer açısından, oyunun karanlık ve kaotik havası, beni tamamen içine çekti. Gerçekten de, kale duvarlarının ardında yaşanan bu mücadele, hem görsel hem de işitsel olarak oldukça etkileyici. Düşmanların sayısı ve çeşitliliği, her seferinde yeni bir taktik geliştirmeyi zorunlu kılıyor. Oyun sadece aksiyon dolu değil, aynı zamanda sana sürekli olarak düşünmeyi ve plan yapmayı da emrediyor.
Eğer strateji oyunlarına meraklıysan ve kaleni düşmanlardan koruma sahnelerinde kendini kaybetmeyi seviyorsan, Diplomacy is Not an Option tam sana göre. Kendini bu yoğun savaş atmosferinde bulmak ve düşmanlarını alt etmek için gerekli planları yapmaya hazır ol. Oyun, adrenalin dolu anlar ve stratejik zeka gerektiren görevlerle dolu ve kesinlikle denemeye değer.
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Oyun, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 12.11 GB
- Crack: v1.0.163
- Tarih: 9 Şubat 2022
- Dil: İngilizce
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7,8,10 64 bit İşlemci: Intel Core i5 6400 / AMD X8 FX-8300 Bellek: 6 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 960 / AMD Radeon R9 280 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 2 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX 11 compatible
ÖNERILEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 7,8,10 64 bit İşlemci: Intel Core i5 7400 / AMD Ryzen 3 2300X Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 480 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 2 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX 11 compatible
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.