Dirty Business

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
dirty-business-7e54.jpg

Dirty Business, senin suç imparatorluğunu kurmak için harika bir fırsat sunuyor. Uyuşturucu üretiminden sahte para basmaya, silah ticaretine kadar birçok yasa dışı aktiviteyi yönetirken, hırsızlık ve tehlikelerle dolu bir dünyada kayboluyorsun. Tek başına ya da arkadaşlarınla birlikte ortak modda oynamak, hiç beklemediğin stratejik kararlar almanı gerektiriyor. Kendi çeteni kurmak, işçilerini işe almak ve şehirdeki distrübütör ağını genişletmekte tam anlamıyla bir zeka oyunu. Şehirdeki bölgeleri ele geçirmek için sadece şans değil, aynı zamanda iyi bir planlama ve yönetim becerisi de lazım.

Her ne kadar yasadışı bir dünyada geçse de, oyun mekanikleri oldukça etkileyici. Uyuşturucu üretiminde çeşitlilik sunarken, sahte paranın pazarını da iyi bir şekilde yönetmek gerekiyor. Müşteri siparişlerini zamanında tamamlamak ve büyük gönderileri gizli kartel uçak pistinden ulaştırmak, adrenalin dolu anlar yaşatıyor. Küçük siparişleri sokak satıcılarınla taşırken, daha büyük siparişleri kendi araçlarınla göndermek, stratejik düşünmeyi zorunlu kılıyor.

Yavaş yavaş yeraltı üssünü genişletmek ve yeni üretim odaları açmak, seni her yeni aşamada daha fazla heyecanlandırıyor. İşçilerini doğru bir şekilde yönetmek ve ekibini kurmak başarılı olmanın anahtarı. Yani, sadece işçi almak değil, doğru işçileri seçmek de çok önemli. Oyun, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modda oldukça keyifli bir deneyim sunuyor. Arkadaşlarınla birlikte bir çete kurup, suç dünyasında yükselmek, her birinin kendi stratejilerini geliştirmesi için harika bir fırsat. Eğer strateji ve simülasyon oyunlarını seviyorsan, kesinlikle denemelisin!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar, Yarış
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.60 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 22 Temmuz 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit
  • İşlemci: 3GHz 4 Çekirdekli veya Benzeri
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1060 veya AMD Radeon RX 580