- İlgi Alanı
- Diğer
Dispatch, Telltale tarzı macera oyunlarının güzelliklerini yansıtan eğlenceli bir yapım. Şu an için 5-6 bölüm sunan bu oyun, toplamda 8 bölümle tamamlanacak bir serüven vadediyor. Kontrol ettiğimiz karakter olan Mecha Man, bir süper kahramana dönüşerek, yardım çağrılarına koşuyor. Olay yerlerine yönlendirdiğiniz takım arkadaşlarınızla birlikte, her bölümde karşılaştığınız zorlukları aşmaya çalışıyorsunuz. Bu süreçte problem çözme becerilerinizi test ederken, bazen de bazı komik anlarla karşılaşmak mümkün. Oyun, akıcı bir şekilde ilerliyor ve her bölümde yeni bir hikaye parçası ekleyerek sizi içine çekiyor.
Oyun, görsel ve işitsel anlamda da oldukça tatmin edici. Nvidia GeForce GTX 960 veya AMD Radeon RX 560 gibi ekran kartları ile sorunsuz bir deneyim sunuyor. Ayrıca, Intel Core i5-6402p veya AMD Ryzen 5-1600 işlemcilerle uyumlu bir performans sergiliyor. Eğer macera oyunlarını seviyorsanız, Dispatch kesinlikle denemeniz gereken bir seçenek. Unutmayın, bu yapımda her kararınızın sonuçları var ve bu da sizi daha fazla düşünmeye itiyor. Oyun dünyasına adım atarken, kendinizi bir süper kahraman gibi hissetmek harika bir deneyim![/I]
Oyun, görsel ve işitsel anlamda da oldukça tatmin edici. Nvidia GeForce GTX 960 veya AMD Radeon RX 560 gibi ekran kartları ile sorunsuz bir deneyim sunuyor. Ayrıca, Intel Core i5-6402p veya AMD Ryzen 5-1600 işlemcilerle uyumlu bir performans sergiliyor. Eğer macera oyunlarını seviyorsanız, Dispatch kesinlikle denemeniz gereken bir seçenek. Unutmayın, bu yapımda her kararınızın sonuçları var ve bu da sizi daha fazla düşünmeye itiyor. Oyun dünyasına adım atarken, kendinizi bir süper kahraman gibi hissetmek harika bir deneyim![/I]
- Windows 10/x64-bit
- Nvidia GeForce GTX 960 / AMD Radeon RX 560 ++ Ekran Kartı
- Bellek vb 2 GB ++ RAM
- 25 GB Depo ++ vb Alanı
- DX 11 ++
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.