Docked

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
docked-c022.jpg

Docked, tam anlamıyla bir liman yöneticisi olmanın ne demek olduğunu deneyimlemenizi sağlıyor. Hayatta kalma ve simülasyon unsurlarını ustaca harmanlayan bu oyun, sizi yıkıcı bir kasırganın ardından babanızın limanını kurtarma görevine atıyor. İlk başta yalnızca ağır yükleri boşaltmak gibi basit bir iş gibi görünse de, işin içine girdikçe bu görevlerin ne kadar karmaşık ve kritik olduğunu anlıyorsunuz. Gemilerden malzeme boşaltırken, hayati öneme sahip ilaç ve kaynakları en çok ihtiyacı olanlara ulaştırmak için zamanla yarışıyorsunuz. Bu görevler sırasında gerçek zamanlı olarak çözmeniz gereken bulmacalar, işin içine biraz strateji katıyor ve sizi sürekli olarak düşünmeye zorluyor.

Bir limanın günlük operasyonlarını yönetmek, araç hassasiyeti ve yönetim becerilerinizi ön plana çıkarıyor. Her şeyden önce, devasa makineleri kullanarak kargoları dar alanlarda yönlendirmek, tam bir beceri gerektiriyor. Halatları sıkarken ya da ağır hizmet traktörlerini yönlendirirken, her an dikkatli olmalısınız; çünkü en küçük bir hata, kargoların zarara uğramasına ya da zamanında teslim edilememesine neden olabilir. Gerçekçi grafikler ve boyutlar, işin içinde olduğunuzu hissettiriyor ve bu atmosfer, sizi daha da derinlemesine çekiyor.

Ayrıca, Docked'ın sunduğu görev çeşitliliği ve genişletme opsiyonları, beni sürekli olarak oyuna bağlı tuttu. Yeni sözleşmeler imzalamak ve kargo seferlerini yerine getirmek için sürekli bir motivasyon hissi var. Aile şirketini kurtarma hedefiniz, her adımda sizi daha da fazla zorluyor ve limanınızı geliştirmek için stratejik kararlar almanızı gerektiriyor. Bu oyun, sadece bir simülasyon değil; aynı zamanda bir hayatta kalma ve strateji deneyimi sunuyor. Docked, liman yönetimi ve taşıma simülasyonlarının en iyi örneklerinden biri olarak kendini gösteriyor ve kesinlikle denemeye değer bir oyun.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Simulasyon, Yarış
  • Platform: PC
  • Boyut: 10.56 GB
  • Crack: v1.4.1
  • Tarih: 5 Mart 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10/11 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-7600 / AMD Ryzen 7 2700
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: 4 GB VRAM, Nvidia GeForce GTX 1650 / AMD Radeon RX 470 / Intel ARC A580
  • Depolama: 22 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: SSD gereklidir
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10/11 64-bit
  • İşlemci: Intel Core i5-12600K / AMD Ryzen 5 7600X
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: 8 GB VRAM, Nvidia GeForce RTX 3070 / AMD Radeon RX 6700 XT / Intel ARC B580
  • Depolama: 22 GB kullanılabilir alan
  • İlave Notlar: SSD gereklidir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
docked-ss-0-a206.jpg
docked-ss-1-75e7.jpg
docked-ss-2-8cc6.jpg
docked-ss-3-71ed.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri