DOOM The Dark Ages

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
doom-the-dark-ages-b7cf.jpg

DOOM: The Dark Ages'i oynadığımda, ilk başta beni içine çeken atmosferi ve görselleri oldu. Gerçekten de, idTech motorunun gücüyle yapılan bu oyunda, karanlık bir ortaçağ dünyasında iblislerle dolu savaş alanlarında kendimi kaybettim. DOOM Slayer olarak düşmanları parçalamak, yerle bir etmek ve Cehennem'in derinliklerine dalmak harika bir deneyimdi. Süper Pompalı Tüfek gibi ikonik silahların yanı sıra, Kalkan Testere gibi yeni ve yaratıcı silahlar da savaşın dinamiklerini oldukça renklendiriyor.

Her adımımda, yıkık kalelerden karanlık ormanlara, antik cehennem manzaralarına kadar uzanan farklı dünyaları keşfetmek beni heyecanlandırıyordu. Oyunun akışı boyunca kendimi sıklıkla zorlu düşmanlar ve büyük savaşlarla başa çıkarken buldum. DOOM Slayer'ın öfkesinin etkileyici hikayesi, sadece bir savaşçı olmanın ötesinde, onun gerçek bir avcı olma yolculuğunu anlatıyor. Bu efsanenin içinde kaybolmak, adeta bir film izlemek gibiydi.

Diyelim ki, arkadaşlarınla saatlerce süren savaşlar yapıp, her seferinde yeni taktikler deneyerek bu dünyayı fethetmek isteyeceksin. Her köşede gizlenmiş ödüller ve zorluklar, keşfettikçe seni daha da cezbetmeye devam ediyor. Çoğu zaman düşmanların arasında kaybolup, ne kadar epik bir atmosferde savaştığını hissedebiliyorsun. DOOM: The Dark Ages hem görsel hem de mekanik olarak seni tatmin edecek bir deneyim sunuyor. Eğer kanlı ve heyecan dolu bir macera arıyorsan, bu oyunu kesinlikle denemelisin.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, FPS, Macera, Oyun, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 115.91 GB
  • Crack: v20260709
  • Tarih: 14 Mayıs 2025
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit / Windows 11 64-Bit
  • İşlemci: 8 çekirdek / 16 iş parçacığı veya daha iyisi ile AMD Zen 2 veya Intel 10. Nesil CPU @3.2Ghz (örnekler: AMD Ryzen 7 3700X veya daha iyisi veya Intel Core i7 10700K veya daha iyisi)
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafikler: 8 GB ayrılmış VRAM veya daha iyisine sahip NVIDIA veya AMD donanım Raytracing özellikli GPU (örnekler: NVIDIA RTX 2060 SUPER veya daha iyisi, AMD RX 6600 veya daha iyisi)
  • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 1080p / 60 FPS / Düşük Kalite Ayarları, NVME SSD depolama alanı gerekir
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64-Bit / Windows 11 64-Bit
  • İşlemci: 8 çekirdek / 16 iş parçacığı veya daha iyisi ile AMD Zen 3 veya Intel 12. Nesil CPU @3,2 Ghz (örnekler: AMD Ryzen 7 5700X veya daha iyisi veya Intel Core i7 12700K veya daha iyisi)
  • Bellek: 32 GB RAM
  • Grafikler: 10 GB ayrılmış VRAM veya daha iyisine sahip NVIDIA veya AMD donanım Raytracing özellikli GPU (örnekler: NVIDIA RTX 3080 veya daha iyisi, AMD RX 6800 veya daha iyisi)
  • Depolama: 100 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: 1440p / 60 FPS / Yüksek Kalite Ayarları, NVME SSD depolama alanı gerekir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
doom-the-dark-ages-ss-0-4c87.jpg
doom-the-dark-ages-ss-1-3b46.jpg
doom-the-dark-ages-ss-2-7ec5.jpg
doom-the-dark-ages-ss-3-af11.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,994