Dungeon Defenders Awakened

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
dungeon-defenders-awakened-00fd.jpg

Dungeon Defenders: Awakened, beni tam anlamıyla içine çekti. İşin içine dört kişilik işbirliği girince, arkadaşlarla oynarken geçen saatlerin nasıl da uçup gittiğine inanamadım. Her bir kahraman için sunduğu çeşitlilik, strateji geliştirmek adına gerçekten harika. Toprak Sahibi, Avcı, Çırak ve Keşiş gibi karakterlerin yetenekleri, düşman dalgalarına karşı koyarken oyunun dinamiklerini müthiş bir şekilde değiştirebiliyor. Özellikle savunma stratejileriyle oynadığınızda, hangi kulelerin nerelere yerleştirileceğine dair tartışmalar, her maçın bambaşka bir deneyim sunmasına yol açıyor.

Oyun, sadece savaş mekanikleriyle değil, aynı zamanda ganimet sistemiyle de dikkat çekiyor. Düşmanları alt ettikçe kazandığınız kılıçlar, yaylar ve diğer silahlar, karakterlerinizi özelleştirirken yaratıcılığınızı konuşturmanıza olanak tanıyor. Her seferinde yeni bir kombinasyon denemek, oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor. Hatta, her seferinde yeni bir strateji denemek eğlenceli olduğu kadar, dostlarınızla birlikte ekip oluşturarak daha da keyifli hale geliyor.

Atmosferi de oldukça etkileyici. Etheria’nın görselliği ve ses tasarımı, düşmanlarla olan mücadeleler sırasında gerilimi artırıyor. Bir yandan düşman orduları üzerinize gelirken, diğer yandan savunma inşa etmek için harcadığınız zaman, hem bir strateji oyunu hem de aksiyon dolu bir RPG deneyimi sunuyor. Eğer hem strateji hem de aksiyon sever biriyseniz, Dungeon Defenders: Awakened kesinlikle denemeye değer. Arkadaşlarınızla çevrimiçi oynarken, bu deneyimin gerçekten tadını çıkaracaksınız.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, RPG, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 6.25 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 28 Mayıs 2020
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (Yalnızca 64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i3-3210 veya AMD FX-4350
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 750 veya AMD Radeon HD 8760
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Shader Model 5 GPU Gereklidir
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (Yalnızca 64 bit)
  • İşlemci: Intel Core i7-4770K veya AMD Ryzen 5 1500X
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 1050 veya AMD RX 470
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: Shader Model 5 GPU Gereklidir

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
dungeon-defenders-awakened-ss-0-8e9a.jpg
dungeon-defenders-awakened-ss-1-6eb5.jpg
dungeon-defenders-awakened-ss-2-7da7.jpg
dungeon-defenders-awakened-ss-3-5051.jpg