Dying Light 2 Stay Human Reloaded Edition

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
dying-light-2-stay-human-reloaded-edition-c006.jpg

Dying Light 2 Stay Human Reloaded Edition, beni yıllar öncesine, zombi kıyameti sonrası bir dünyaya geri götürdü. Aiden Caldwell rolünde, sadece hayatta kalmak değil, aynı zamanda geçmişle yüzleşmek ve kaybolan kardeşimi bulmak için çabalıyorum. Villedor isimli şehir, her köşesiyle keşfedilmeyi bekleyen bir açık dünya sunuyor. Binalar arasında koşarken, zombi sürülerinin yavaş yavaş sokakları ele geçirdiğine dikkat etmelisiniz; çünkü gece olunca işler çığırından çıkıyor!

Savaş mekanikleri oldukça tatmin edici. Yaratıcı ve kanlı yöntemlerle düşmanlarımı alt etmek için çeşitli becerilerimi geliştiriyorum. Her bir çatıdan diğerine atlamak, bir yandan düşmanlara saldırıp diğer yandan kaçmak, gerçekten adrenalini yükselten bir deneyim sunuyor. Zombi orduları karşısındaki mücadeleler, hem strateji hem de hızlı düşünme gerektiriyor. Düşmanlarınızın zayıf noktalarını iyi analiz ederseniz, hayatta kalmanız daha da kolaylaşıyor.

Villedor'da yalnızca zombi avlamakla kalmıyor, aynı zamanda insanlarla da etkileşimde bulunuyorsunuz. İlişkiler kurmak, müttefikler edinmek ve farklı gruplar arasındaki dengeleri gözetmek, hikâyenin derinliğini artırıyor. Burada her şey bir hayatta kalma mücadelesi; ilişkiler, hayaller ve umutlar arasında gidip gelen bir atmosferde yaşıyoruz.

Grafikler gerçekten etkileyici. Ortamın detayları ve gece gündüz döngüsü, oyunun atmosferini daha da yoğunlaştırıyor. Her şey bir araya geldiğinde, Dying Light 2, zombi dünyasında hayatta kalma deneyimini oldukça başarılı bir şekilde sunuyor. Eğer açık dünya oyunlarını ve zombi temalarını seviyorsanız, bu oyun mutlaka listenizde olmalı!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Online Oyunlar, Oyun, RPG, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 101.64 GB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 3 Şubat 2022
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows® 10
  • İşlemci: Intel Core i3-9100 / AMD Ryzen 3 2300X
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti / AMD Radeon™ RX 560 (4GB VRAM)
  • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows® 10
  • İşlemci: 3,6 GHz veya daha yüksek hızda çalışan AMD / Intel CPU: AMD Ryzen 5 3600X veya Intel i5-8600K veya daha yenisi
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik: NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 6GB veya AMD RX Vega 56 8GB veya daha yeni
  • Depolama: 60 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
dying-light-2-stay-human-reloaded-edition-ss-0-d7db.jpg
dying-light-2-stay-human-reloaded-edition-ss-1-079e.jpg
dying-light-2-stay-human-reloaded-edition-ss-2-217e.jpg
dying-light-2-stay-human-reloaded-edition-ss-3-6648.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,246