Eastern Era

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
eastern-era-05da.jpg

Eastern Era, adeta bir hayatta kalma simülasyonu gibi. Yani bir mezhebin çöküşüyle başlıyoruz ve bu durumu tersine çevirmek için tüm gücümüzü seferber etmemiz gerekiyor. Öncelikle, bu dünyada yiyecek kıtlığı ve sert hava koşullarıyla başa çıkmak çok önemli. Geliştirdiğin karakterler, öğrencilerinle birlikte doğanın zorluklarını aşarken, moralinizi yüksek tutmak da hayati bir unsur. Bazı canavarlara karşı savaşmak zorundasınız ama bu, aynı zamanda hayatta kalmak için gerekli becerileri geliştirme fırsatı da sunuyor. Her zafer, mezhebinizin yeniden canlanmasına bir adım daha yaklaşmak demek.

Dünya gerçekten etkileyici; ormanlar, karlı ovalar ve çöllerle dolu. Her bitkiyi toplamak, bu kaynakları işlemek ve kendi üslerinizi inşa etmek için harika bir deneyim sunuyor. İşin içine strateji de girince, düşman mezheplerle olan çatışmalar daha da ilginç hale geliyor. İttifaklar kurmak veya diğer mezheplerle savaşmak, oyunun dinamiklerini çok yönlü hale getiriyor. Yani, sadece hayatta kalmakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda mezhebinizin gücünü artırma mücadelesinde de yer alıyorsunuz.

Öğrencilerinizi eğitmek ve onlara dövüş becerileri kazandırmak, tam anlamıyla bir lider olma hissi veriyor. Onları savaşlara göndermek ve nadir hazineleri geri getirmelerini sağlamak, hem stratejik düşünmeyi gerektiriyor hem de tatmin edici bir oyun deneyimi sunuyor. Sadece kendi mezhebinizi yeniden inşa etmekle kalmıyor, aynı zamanda diğer mezheplerle rekabet içinde de oluyorsunuz. Gerçekten de, Eastern Era'da efsane olma yolunda ilerlemek için gereken her şey var. Eğer hayatta kalma oyunlarını seviyorsan, bu deneyim tam sana göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 7.21 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 27 Mart 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi*: Windows 7 64bit
  • İşlemci: AMD A10 7850K, Intel i3-2000
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Geforce RTX 2060, Radeon RX 5600 XT