Escape From Duckov

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
escape-from-duckov-e8d6.jpg

Escape From Duckov, adından da anlaşılacağı gibi, kaotik bir dünyada hayatta kalmanın getirdiği heyecanı sunuyor. İlk başta ortalama bir ördek olarak yola çıktığınızda, yalnızca basit bir silah ve sıradan istatistiklerinizle baş başa kalıyorsunuz. Ama işin asıl eğlencesi, bu sıradan başlangıcın ardından gelen keşif ve mücadele anlarında gizli. Her köşede gizlenmiş düşmanlar, her an sizi pusuya düşürebilir. Bu belirsizlik, oyunun heyecanını doruklara çıkarıyor.

Haritalar oldukça geniş ve her biri eşsiz. Beş farklı harita, sürekli değişen ganimetler ve yakalanması zor düşmanlarla dolu. Gerçekten her baskında farklı bir deneyim sunuyor. Düşmanlar, hava koşulları, ganimetler... Her şey rastgele ve bu, her keşif gezisini taze tutuyor. Ama dikkatli olmalısınız; zamanında üssünüze dönmeyi unutursanız, tüm kazançlarınızı kaybetme riskiyle karşı karşıyasınız.

Silah modifikasyonları da cabası! 50'den fazla silah arasından dilediğinizi seçip, kendi oyun stilinize uygun hale getirebiliyorsunuz. Yakın dövüş mü? Uzaktan saldırı mı? Ya da düşmanları pusuya düşürmek mi? Her biri için geniş bir seçenek yelpazesi mevcut. Kendi silahınızı oluşturma özgürlüğü, gerçekten savaşa hakim olma hissini artırıyor.

Sonuçta, Escape From Duckov, sadece bir hayatta kalma oyunu değil, aynı zamanda sürekli değişen bir macera. Her keşif gezisi, yeni bir hikaye ve yeni bir meydan okuma sunuyor. Eğer farklı mekanikler ve özgürlük arıyorsanız, bu oyun tam size göre! Haydi, şarlatanlar, Duckov dünyasına dalın!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, FPS, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, RPG
  • Platform: PC
  • Boyut: 2.88 GB
  • Crack: v2.3.30
  • Tarih: 16 Ekim 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: intel Core i7-9700/AMD Ryzen 5 5600/Snapdragon® X
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060/AMD Radeon RX 6500 XT/Qualcomm® Adreno X1 GPU
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 16 GB kullanılabilir alan
  • VR Desteği: Evet
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: intel Core i7-9700/AMD Ryzen 7 5700/Snapdragon® X2 Elite
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 2060/AMD Radeon RX 6600/Qualcomm® Adreno X2 GPU
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 16 GB kullanılabilir alan
  • VR Desteği: Evet