- İlgi Alanı
- Diğer
Escape Simulator, beni hemen içine çeken bir deneyim oldu. Tek başına ya da arkadaşlarınla kooperatif oynayabileceğin bu oyun, adeta bir kaçış odası heyecanını evine getiriyor. O kadar çok etkileşimli alan var ki, mobilyaları yerinden oynatmak, her şeyi karıştırmak ve bulmacaları çözmek için can atıyorsun. İlk başta biraz korkmuştum, hani belki çok basit gelir falan diye ama inanın, her odada yeni bir sır ve zeka dolu bulmacalar seni bekliyor. Oyun, gerçek kaçış odası operatörleri tarafından tasarlanmış bulmacalarla dolu ve hepsi de oldukça iyi düşünülmüş. Bu arada, efsanevi kitapları baştan sona okuyabilmek de cabası, sanki o odada yaşayıp her detayına hakim oluyorsun!
Görsel atmosferi de oldukça güzel, her odanın kendine özgü bir havası var. Renk paleti ve mekan tasarımı, seni o anın içine çekiyor. Bulmacaları çözmek için etraftaki her şeyi incelemek zorundasın; bazen bir ipucu kitabın sayfasında, bazen de bir eski eser üzerinde gizli kalmış. Kendi ipuçlarını ekranın köşesine sabitleyebilmen de işleri kolaylaştırıyor. "Bunu nerede gördüm?" derken, o ipucunu hatırlayıp çözüm yoluna gidebiliyorsun.
Ve en güzeli, topluluk yapımı odaları desteklemesi. Yani sadece geliştiricilerin tasarladığı değil, aynı zamanda diğer oyuncuların yarattığı odaları da deneyimleyebiliyorsun. Bu, oyunun ömrünü uzatıyor ve her seferinde yeni bir macera sunuyor. Oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Eğer bulmacaları seviyorsan ve biraz da arkadaşlarınla keyifli vakit geçirmek istiyorsan, bu oyun kesinlikle senin için. Hadi, ipuçlarını topla ve kaçış yolunu bul!
Görsel atmosferi de oldukça güzel, her odanın kendine özgü bir havası var. Renk paleti ve mekan tasarımı, seni o anın içine çekiyor. Bulmacaları çözmek için etraftaki her şeyi incelemek zorundasın; bazen bir ipucu kitabın sayfasında, bazen de bir eski eser üzerinde gizli kalmış. Kendi ipuçlarını ekranın köşesine sabitleyebilmen de işleri kolaylaştırıyor. "Bunu nerede gördüm?" derken, o ipucunu hatırlayıp çözüm yoluna gidebiliyorsun.
Ve en güzeli, topluluk yapımı odaları desteklemesi. Yani sadece geliştiricilerin tasarladığı değil, aynı zamanda diğer oyuncuların yarattığı odaları da deneyimleyebiliyorsun. Bu, oyunun ömrünü uzatıyor ve her seferinde yeni bir macera sunuyor. Oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsun. Eğer bulmacaları seviyorsan ve biraz da arkadaşlarınla keyifli vakit geçirmek istiyorsan, bu oyun kesinlikle senin için. Hadi, ipuçlarını topla ve kaçış yolunu bul!
- Tür: Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Oyun, Simulasyon
- Platform: PC
- Boyut: 37.91 GB
- Crack: v38287r
- Tarih: 19 Ekim 2021
- Dil: İngilizce
MINIMUM: İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1+) İşlemci: X64 architecture with SSE2 instruction set support Bellek: 2 GB RAM Ekran Kartı: DX10-capable GPU Depolama: 14 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.