EverRail

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
everrail-e072.jpg

EverRail, bir trenin içinde hayatta kalma mücadelesi vermek isteyenler için gerçekten ilginç bir deneyim sunuyor. Oyunun atmosferi, Inara adlı bu gizemli ayda geçiyor ve her keşif gezisi, seni tehlikelerle dolu bir dünyaya adım atmaya davet ediyor. Trenini yönetme mekaniklerinin yanı sıra, öldüğünde başka bir yolcunun öne çıkması, sürekli bir tazelik hissi katıyor. Bu özellik, stratejik düşünmeyi ve yeni karakterlerle keşfine devam etmeyi zorunlu kılıyor.

İlk başta, sanki yalnız başına bir keşif yapıyormuşsun gibi hissediyorsun ama aslında ekip arkadaşlarınla işbirliği yapmak çok önemli. 4 oyuncuya kadar ortak oynama imkanı, keşif sırasında arkadaşlarınla birlikte olmanın keyfini artırıyor. Kaynakları yönetmek, trenin aküsünü kontrol etmek ve sürekli olarak hayatta kalmak için yeni silahlar ve makineler üretmek zorundasın. Bu dinamik, her kararının önemli olduğu bir oyun deneyimi sunuyor.

Her keşif gezisi, treninin gücünü doğru kullanmanı gerektiriyor. Tren durduğunda akü boşalıyor, bu yüzden duraklama lüksün yok. Ancak, her adımda aldığın riskler de cabası. Yeni yerleri keşfetmek, nadir izotoplar toplamak ve tarama dronları yerleştirerek tehditleri tespit etmek, oyunun stratejik yönünü güçlendiriyor. Sadece tek başına değil, arkadaşlarınla birlikte keşfetmek, bu dünyada hayatta kalmanın en eğlenceli yolu.

Sonuçta, EverRail, hem hayatta kalma hem de strateji unsurlarını harmanlayan, sürükleyici bir deneyim sunuyor. Eğer keşif ve takım oyununu seviyorsan, bu oyun tam sana göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 12.01 GB
  • Crack: Son Sürüm
  • Tarih: 20 Temmuz 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit veya üzeri (Intel 12. ve 13. nesil CPU'lar için Windows 11 önerilir)
  • İşlemci: Intel Core i7-8700K / AMD Ryzen 7 2700X
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 (6GB) / AMD Radeon RX 5600 XT (6GB)
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: SSD gereklidir. Tam Shader Model 6.6 (Atomics ile) desteği gereklidir.
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10 64 bit veya üzeri (Intel 12. ve 13. nesil CPU'lar için Windows 11 önerilir)
  • İşlemci: Intel Core i7-10700K / AMD Ryzen 7 3800X
  • Bellek: 32 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti (8GB) / AMD RX 6700 XT (12GB)
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: SSD gereklidir. Tam Shader Model 6.6 (Atomics ile) desteği gereklidir.

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
everrail-ss-0-18f2.jpg
everrail-ss-1-0ef9.jpg
everrail-ss-2-6f5d.jpg
everrail-ss-3-a25b.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,350