EverSiege Untold Ages

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
eversiege-untold-ages-0bf1.jpg

EverSiege: Untold Ages, beni gerçekten içine çeken bir deneyim sundu. Oyun, tam anlamıyla bir rogue-lite strateji harikası. Kuşatmayı kırmak için oluşturduğunuz kahraman odaklı takımlar, gerçekten çok eğlenceli kombinasyonlar yaratmanıza olanak tanıyor. Elemental özlerle birlikte kullanabildiğiniz güçlü savaş ekipmanları, düşmanlarınızı alt ederken bir yandan da estetik bir zevk sunuyor. İşin içine strateji girdiğinde, her görevde kendinizi yeniden keşfetmek zorunda kalıyorsunuz. Bu da oyunun her seferinde taze kalmasını sağlıyor.

Bastion’u kurtarma çabası, sadece düşmanlarla savaşmakla kalmıyor; aynı zamanda şehirdeki yapıları yeniden inşa etme zorunluluğu da var. Ekonomi ile ordular arasında doğru dengeyi kurmak, gerçekten zihin açıcı. Yalnız oynamak harika ama 3 kişilik işbirliği modunda ekip arkadaşlarınla birlikte stratejilerinizi senkronize etmek de ayrı bir tat katıyor. Herkesin kendi yeteneklerini ve ekipmanlarını kullanarak birbirini desteklemesi, savaşı daha da heyecanlı hale getiriyor.

Bir başka güzel nokta, düşmanları alt ettikçe edindiğiniz beceri parçaları ve eserler. Bunları kullanarak ordunuzu evrimleştirip güçlendirmek, size hem motivasyon hem de yukarı doğru bir ivme kazandırıyor. Örneğin, yay, hançer veya kılıç ve kalkan gibi silahları karıştırıp, düşmanlarınızın pusuya düşmesini sağlamak, gerçekten tatmin edici bir his. Her seçim, gidişatınızı etkiliyor; bu yüzden her kararınızda ustalaşmak zorundasınız.

Eğer strateji ve aksiyon karışımı, biraz da hayatta kalma unsurları arıyorsanız, EverSiege tam size göre. Her seferinde yeni bir strateji denemek, düşmanların tuzaklarını aşmak ve sonunda Bastion’u kurtarmak için bu oyunu oynamanızı öneririm. Sizi bekleyen çok macera var!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 10.31 GB
  • Crack: RUNE
  • Tarih: 26 Mart 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: Ryzen 5 3500X veya eşdeğeri