Factorio

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
factorio-719b.jpg

Factorio'yu oynamaya başladığımda, kendimi bir uzay gemisinin enkazında buldum. Ama bu sadece bir başlangıç. Hayatta kalmak için inşa etmem gereken yapılar, kaynakları yönetmek ve bu karmaşık otomasyon sistemlerini kurmak için öncelikle düşünmem gerekti. Gözlerim parlıyordu! Her şeyin birbirine bağlı olduğu, kaynakların akışını düşünerek hareket ettiğim bu oyun, beni hem zorladı hem de tatmin etti.

Oyun mekaniği gerçekten derin ve detaylı. Her yeni yapı kurduğumda, kendi fabrikamı nasıl daha verimli hale getirebileceğimi düşünmek zorundaydım. Örneğin, bir madencilik alanını doğru bir şekilde entegre ettiğimde, bu sadece kaynak akışını artırmakla kalmıyor, aynı zamanda yeni üretim hatları oluşturmaya da olanak tanıyordu. Bu sürekli bir döngü; daha fazla kaynak, daha fazla inşaat, daha fazla otomasyon. Bir yerden sonra, her şey müthiş bir makineye dönüşüyor ve bunun bir parçası olmak harika bir his!

Hikaye açısından çok derin bir anlatım sunmasa da, hayatta kalma mücadelesi ve kendi dünyanı kurma hissiyatı oldukça etkileyici. Bu oyunla birlikte, yalnızca yapı inşa etmeyi değil, aynı zamanda stratejik düşünmeyi de öğreniyorsunuz. Bir şeyleri yanlış yaptığınızda, bu sizi geri bırakıyor ama aynı zamanda yeni şeyler öğrenmenize de yol açıyor. Yani hata yapmak, aslında gelişmek için bir fırsat.

Atmosfer, biraz soğuk ve mekanik gibi hissettirse de, bu oyunun ruhuna oldukça uygun. Yeni şeyler keşfetmek ve kendi dev fabrikamı kurma hissi, beni saatlerce ekrana kilitledi. Factorio, kesinlikle zamanınızı harcamaya değer bir deneyim sunuyor; otomasyon ve strateji sevenler için mükemmel bir seçim. Haydi, inşa etme ve hayatta kalma mücadelesine hazır olun!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Macera, Oyun, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 9.26 GB
  • Crack: v2.0.77
  • Tarih: 25 Şubat 2016
  • Kaynak: Torrentoyunindir.com
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum Sistem Gereksinimleri: İşletim Sistemi: Windows 10, 8, 7, Vista, XP. İşlemci: 1.5Ghz Bellek: 2 GB RAM HDD: 2 GB Disk alanı

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
factorio-ss-0-e153.jpg
factorio-ss-1-a598.jpg
factorio-ss-2-c463.jpg
factorio-ss-3-c26d.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png