Farlands

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
farlands-9c5d.jpg

Farlands, beni gerçekten içine çeken bir deneyim sundu. Terkedilmiş bir tarım kayasında başlıyor ve hemen o büyülü atmosferi hissettiriyor. Geminiz ve droidinizle birlikte, galaksinin köşelerine doğru yol alırken, tarlaları onarmak ve doğal güzellikleri geri kazandırmak için adeta savaşıyorsunuz. O kadar keyifli ki, yıpranmış bir çiftliği yeniden canlandırmak için harcadığım zamanın farkına bile varmadım. Her yabani ot kestiğimde, her yeni ağaç diktiğimde, o hissiyatı gerçekten yaşıyorsunuz.

Gezegenler arası keşifler de cabası! Geminiz, uzun zamandır görmediği maceralar için hâlâ yeterince donanımlı. Farklı gezegenlerde dolaşırken, her birinin farklı hikayeleri ve karakterleri var. İletişim kurmak, geçmişlerini öğrenmek ve onların hayatlarına dokunmak, hikaye anlatımını daha da derinleştiriyor. Yani sadece tarım yapmakla kalmıyorsunuz, aynı zamanda bir topluluğun parçası oluyorsunuz.

Farlands'ın sunduğu atmosfere bayıldım. Renkli grafikleri ve huzur veren müzikleri, keşfettiğiniz her yeni gezegenle birlikte daha da anlam kazanıyor. O eski tarım kayasını geliştirmek için ne kadar çaba harcarsanız, o kadar tatmin oluyorsunuz. O yüzden, bu oyunun gerçekten bir eğlence kaynağı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Eğer tarım simülasyonları ve keşif oyunları ilginizi çekiyorsa, Farlands kesinlikle göz atmaya değer. Erken erişim sürecinde bile, sunduğu içerik ve atmosferle kalbimi fethetti. Bu kadar uygun fiyata bu kadar derin bir deneyim bulmak gerçekten zor. Hadi, bu galaksinin kayıp köşelerini keşfetmeye başlayalım!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Oyun, RPG, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 445.84 MB
  • Crack: TENOKE
  • Tarih: 16 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: 2 GHz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Grafik: 256 mb video belleği, shader modeli 3.0+
  • Depolama: 500 MB kullanılabilir alan