- İlgi Alanı
- Diğer
Forever Skies, tam anlamıyla bir hayatta kalma deneyimi sunan etkileyici bir macera. Yüksek teknoloji ürünü zeplinler inşa etmek, onları özelleştirmek ve gökyüzünde süzülmek harika bir his. Her ne kadar oyun şu an erken erişimde olsa da, sunduğu keşif ve kaynak yönetimi unsurlarıyla beni çok sardı. Zeplinimi geliştirmek için topladığım kaynaklarla yaptığım her yeni ekleme, kendi uçan evimi gerçekten kişiselleştirmemi sağlıyor.
Kontrol mekanikleri ise oldukça akıcı. Zeplinimi yönetmek, onu havada tutmak ve aynı zamanda altında yatan toprakta keşif yapmak, sürekli bir dikkat ve strateji gerektiriyor. Anomalilerle dolu bu dünyada, kaybolmuş teknolojileri tersine mühendislik ile çözmek, yaratıcılığımı konuşturmak için harika bir fırsat sunuyor.
Oyun, bilimsel bilgi birikiminizi kullanarak yeni araçlar keşfetmenizi sağlarken, aynı zamanda Tehlikeli hastalıklarla dolu bu garip dünyada hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Yeni flora ve faunalarla karşılaşmak, her köşede yeni bir macera demek. Harabelerden kaynak toplarken yaşadığınız gerilim, oyunun atmosferini daha da yoğunlaştırıyor.
Sonuç olarak, eğer keşfetmeyi, inşa etmeyi ve hayatta kalmayı seven biriyseniz, Forever Skies tam sizlik. Düşük sistem gereksinimlerine sahip, ancak sunduğu derinlik ve keşif hissi ile kesinlikle bekleneni aşmayı başarıyor. Zeplinimi aldım ve gökyüzüne doğru yola çıktım, peki ya siz?
Kontrol mekanikleri ise oldukça akıcı. Zeplinimi yönetmek, onu havada tutmak ve aynı zamanda altında yatan toprakta keşif yapmak, sürekli bir dikkat ve strateji gerektiriyor. Anomalilerle dolu bu dünyada, kaybolmuş teknolojileri tersine mühendislik ile çözmek, yaratıcılığımı konuşturmak için harika bir fırsat sunuyor.
Oyun, bilimsel bilgi birikiminizi kullanarak yeni araçlar keşfetmenizi sağlarken, aynı zamanda Tehlikeli hastalıklarla dolu bu garip dünyada hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Yeni flora ve faunalarla karşılaşmak, her köşede yeni bir macera demek. Harabelerden kaynak toplarken yaşadığınız gerilim, oyunun atmosferini daha da yoğunlaştırıyor.
Sonuç olarak, eğer keşfetmeyi, inşa etmeyi ve hayatta kalmayı seven biriyseniz, Forever Skies tam sizlik. Düşük sistem gereksinimlerine sahip, ancak sunduğu derinlik ve keşif hissi ile kesinlikle bekleneni aşmayı başarıyor. Zeplinimi aldım ve gökyüzüne doğru yola çıktım, peki ya siz?
- Tür: Aksiyon, Erken Erişim, FPS, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Online Oyunlar, Oyun
- Platform: PC
- Boyut: 10.03 GB
- Crack: EARLY ACCESS
- Tarih: 22 Haziran 2023
- Dil: İngilizce
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10/11 İşlemci: Intel Core i5-7600 / AMD Ryzen 5 1600 Bellek: 12 GB RAM Ekran Kartı: RX 580 8GB VRAM / GeForce GTX 1060 6GB VRAM DirectX: Sürüm 12 Depolama: 31 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX compatible İlave Notlar: System requirements may change during the development of the game.
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10/11 İşlemci: Intel Core i7-7700K / AMD Ryzen 7 3800X or better Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: RX 5700-XT / GeForce RTX 2070 / Intel Arc A770 or better DirectX: Sürüm 12 Depolama: 31 GB kullanılabilir alan Ses Kartı: DirectX compatible İlave Notlar: System requirements may change during the development of the game.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.