Frosthaven

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
frosthaven-bd20.jpg

Frosthaven, masa oyunu dünyasının efsanesi Gloomhaven'ın dijital evrimi olarak karşımıza çıkıyor ve kesinlikle göz dolduruyor! Isaac Childres'ın yaratıcılığı, bu karanlık fantezi taktiksel RPG'de kendini fazlasıyla hissettiriyor. Tek oyunculu ve çevrimiçi kooperatif modları ile arkadaşlarınla birlikte göğüs göğse verdiğin o taktiksel savaşların heyecanı gerçekten eşsiz. İlk kez oynayacak olanlar için zorluk modlarının çeşitliliği, herkesin kendine uygun bir deneyim bulmasına olanak tanıyor. Yani, ister yeni başlayan ol, ister veteran bir oyuncu, burada her seviyeden oyuncuya hitap eden bir şey var.

Karakter sınıflarının çeşitliliği de oldukça etkileyici. Her biri kendine özgü yeteneklerle donatılmış ve bu da oyuncuların strateji geliştirmesine olanak tanıyor. Düşmanlar acımasız ve çevre de bir o kadar tehditkar; kaynak yönetimi burada hayati önem taşıyor. Alacağın her karar, grup dinamiklerini etkiliyor. Sınıflar arasında sinerji oluşturmak, takımı güçlendirmek için önemli. Benim favorim, iyileştirici karakterlerle tank karakterlerini bir araya getirip düşmanları alt etmek oldu.

Atmosfer ise başlı başına bir deneyim. Kuzeyin karanlık ve soğuk dünyasında ilerlerken, her köşede seni bekleyen tehlikelerle yüzleşmek zorundasın. Grafikler oldukça güzel ve ses tasarımı da mekanların ruhunu mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Steam’deki kullanıcı dostu arayüz sayesinde oyuna dalmak hiç zor olmuyor. Arkadaşlarınla bir araya gelip stratejiler geliştirmek ve maceralara atılmak için birebir bir oyun. Eğer Gloomhaven'dan hoşlandıysan, Frosthaven kesinlikle senin de ilgini çekecektir!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Erken Erişim, Online Oyunlar, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 26.53 GB
  • Crack: EARLY ACCESS
  • Tarih: 31 Temmuz 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Window 10 64 bit, Windows 11 64 bit İşlemci: Intel i5 7600 / AMD 2600 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GTX 960 / AMD RX 570 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 50 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Window 10 64 bit, Windows 11 64 bit İşlemci: Intel 12500 / AMD 5700x, or above Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA RTX 3060 / AMD RX 6600, or above DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
frosthaven-ss-0-3454.jpg
frosthaven-ss-1-5497.jpg
frosthaven-ss-2-3529.jpg
frosthaven-ss-3-75c3.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486