- İlgi Alanı
- Diğer
Frostrain 2, beni bir tren kondüktörü olarak donmuş bir dünyada hayatta kalmaya zorlayan, bağımsız yapımcıların elinden çıkmış oldukça ilginç bir simülasyon. İlk başta tren vagonlarını edinebilirken, onları yerleştirip yükseltmek gibi basit görevlerle başlıyorsunuz, ancak bu süreçte karşınıza çıkan rastgele olaylarla işin içine biraz strateji katmak zorunda kalıyorsunuz. Yani, sadece treninizi yönetmekle kalmıyorsunuz; yolcularınızı mutlu etmek için sürekli karar vermeniz gerekiyor. Bu da oldukça keyifli bir denge kuruyor.
Oynarken, tren vagonlarının yerleşimi ve geliştirilmesi, oyun içinde ilerledikçe daha fazla mutluluk yaratmanıza olanak tanıyor. Bir yandan bu mutluluğu artırmak için güçlü eserler edinirken, diğer yandan her seferinde gidiş yönünü belirlerken bir yandan da gelecekteki şeflerin hikayelerini ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Her seçim, geleceği şekillendiriyor ve bu da oyunun derinliğini artırıyor. Hani o eski tren simülasyonları gibi değil; burası daha çok bir strateji ve yönetim deneyimi sunuyor.
Bir de “Donma Modu” var ki, bu özellik beni gerçekten zorladı ama aynı zamanda gizli ödüller keşfetme heyecanını da beraberinde getiriyor. Bütün bu karmaşa içinde, doğru kararlar almak ve her durumu avantaja çevirmek için sürekli düşünmek gerekiyor. Bu oyun, hem zihinsel hem de stratejik olarak sizi gerçekten test ediyor. Eğer tren ve simülasyon oyunlarına ilginiz varsa, Frostrain 2 kesinlikle denemeye değer. Hadi, raylara çıkalım ve bu donmuş dünyada yolculuğumuza başlayalım!
Oynarken, tren vagonlarının yerleşimi ve geliştirilmesi, oyun içinde ilerledikçe daha fazla mutluluk yaratmanıza olanak tanıyor. Bir yandan bu mutluluğu artırmak için güçlü eserler edinirken, diğer yandan her seferinde gidiş yönünü belirlerken bir yandan da gelecekteki şeflerin hikayelerini ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Her seçim, geleceği şekillendiriyor ve bu da oyunun derinliğini artırıyor. Hani o eski tren simülasyonları gibi değil; burası daha çok bir strateji ve yönetim deneyimi sunuyor.
Bir de “Donma Modu” var ki, bu özellik beni gerçekten zorladı ama aynı zamanda gizli ödüller keşfetme heyecanını da beraberinde getiriyor. Bütün bu karmaşa içinde, doğru kararlar almak ve her durumu avantaja çevirmek için sürekli düşünmek gerekiyor. Bu oyun, hem zihinsel hem de stratejik olarak sizi gerçekten test ediyor. Eğer tren ve simülasyon oyunlarına ilginiz varsa, Frostrain 2 kesinlikle denemeye değer. Hadi, raylara çıkalım ve bu donmuş dünyada yolculuğumuza başlayalım!
- Tür: Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Macera, Oyun, Simulasyon, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 1.21 GB
- Crack: TENOKE
- Tarih: 16 Temmuz 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- İşletim Sistemi*: Windows 7
- İşlemci: Intel i3-6100 / AMD FX-8350
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafik: GeForce GT 1030
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel i7-6700
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GeForce GTX 980Ti
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.