Gambonanza

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
gambonanza-6917.jpg

Gambonanza, satranç tutkunlarını bambaşka bir dünyaya davet ediyor. Bu oyun, klasik satrancı tamamen yerle bir ederek, stratejik düşünmeyi ve taktiksel hamleleri ön plana çıkarıyor. Her hamlede karşınıza çıkan yeni Gambitler ve taş kombinasyonları ile her oyunda yeni bir deneyim yaşıyorsunuz. Düşmanınızı hazırlıksız yakalamak için mükemmel zamanlamayla taşları nasıl konuşlandıracağınızı öğrenmek, gerçekten heyecan verici bir süreç. Her oyunun sonunda, "Acaba bu sefer nasıl bir strateji geliştireceğim?" diye düşünmeden edemiyorsunuz.

Oyun, sadece şahı almakla kalmıyor, aynı zamanda tahtadaki her parçanın sinerjisini ustaca kullanarak rakibinizi alt etmenizi sağlıyor. Bu noktada, patron savaşları da cabası! Zorlu rakipler karşısında taktiklerinizi nasıl uyarlayacağınızı öğrenmek, bazen zorlu ama bir o kadar da eğlenceli bir mücadele sunuyor. Ayrıca, gemi dışında fazladan taş saklama sistemi, stratejinizi bir adım öteye taşıyarak, her durumda hazırlanmış olmanızı sağlıyor.

Gambonanza, hem strateji meraklıları hem de satranç oyuncuları için farklı bir tat sunuyor. Oynarken kendinizi kaybettiğiniz anlar, her yeni oyunda daha da derinleşiyor. Eğer satrançla aranız iyiyse ve yenilik arıyorsanız, bu oyun kesinlikle listenizde olmalı. Benim gibi strateji oyunlarını sevenler için, Gambonanza tam bir hazine gibi! Hadi, gelin bu satranç devriminde birlikte kaybolalım!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 160.98 MB
  • Crack: GOLDBERG
  • Tarih: 1 Mayıs 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Microsoft® Windows® 10
  • İşlemci: Intel Core i3-3240 (2*3400); AMD FX-4300 (4*3800)
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Grafik: GeForce GTX 560 Ti (1024 VRAM); Radeon HD 7750 (1024VRAM)
  • DirectX: Sürüm 10
  • Depolama: 450 MB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
gambonanza-ss-0-c930.jpg
gambonanza-ss-1-1c7d.jpg
gambonanza-ss-2-858a.jpg
gambonanza-ss-3-d796.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri