Game Store Chronicle

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
game-store-chronicle-ca91.jpg

Game Store Chronicle, bir oyun mağazası sahibi olmanın ne demek olduğunu merak edenler için gerçekten eğlenceli bir deneyim sunuyor. Oyun tarihinin derinliklerine dalarken, her çağın kendine has oyunlarını ve konsollarını satışa sunmak için uğraşmak, kesinlikle keyifli bir yolculuk. Mağazanızı kurarken, rafları düzenlemekten ilgi çekici vitrinler yapmaya kadar her detayla ilgilenmek zorundasınız. Müşteri memnuniyeti sağlamak için doğru ürünleri seçmek, gerçekten işin kalbinde yer alıyor. İnsanların sırf mağazanıza gelmesi için ne yapmanız gerektiğini düşünmek, stratejik bir zihin gerektiriyor.

Zaman çizelgesiyle yarışmak ise oyunun en heyecanlı kısımlarından biri. Yeni nesil oyun konsolları ve oyunlar piyasaya çıktıkça, doğru zamanda doğru ürünleri bulundurmak, rakiplerinizin önünde kalmanın anahtarı. Oyun içindeki bilgisayar araçlarıyla envanterinizi yönetmek, zamanla işinizi kolaylaştırıyor ama dikkatli olmalısınız; arz-talep dengesini sağlamak her zaman kritik.

Mağazanızı büyütmek için sürekli olarak yeni stratejiler geliştirmeniz gerekiyor. İster nostaljik oyunlar olsun, ister en yeni konsollar, hepsinin bir yeri var. Kazandığınız parayla mağazanızı genişletip, iç mekanlarınızı geliştirmek heyecan verici bir hissiyat katıyor. Sadece oyun satmakla kalmayıp, bir deneyim sunuyorsunuz ve bu da eğlencenin doruk noktası. Bence, hem oyun tutkunları hem de simülasyon severler için kaçırılmaması gereken bir yapım!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Oyun, Simulasyon
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.08 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 13 Temmuz 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows (64 bit) 10
  • İşlemci: i5 3550 / RYZEN 5 2500X