- İlgi Alanı
- Diğer
Ghost of Tsushima'nın Yönetmenin Sürümü, beni tam anlamıyla Tsuşima Adası'nın büyülü atmosferine çekti. 13. yüzyılda, Moğol İmparatorluğu'nun bir yandan fetih peşinde koşarken, diğer yandan samuraylar için nasıl bir tehdit oluşturduğunu deneyimlemek gerçekten etkileyiciydi. Jin Sakai karakterinin yaşadığı dönüşüm, savaş ve onur arasındaki çatışma, öyle bir derinlik katıyor ki, bu hikayeye kapılıp gidiyorsunuz. Samuray töresini bir kenara bırakıp, Hayalet'in Yolu'nu seçmek kolay bir karar değil, ama bunu yaparken hissettiğiniz gerilim ve özgürlük mücadelesi, beni sürekli ekran başında tuttu.
Grafikler ise tam anlamıyla göz alıcı. PC'de ilk defa deneyimleme şansına sahip olmanın verdiği heyecanla, ayarladığım grafik seçenekleriyle birlikte, doğal manzaraların içindeki her bir detayı incelemek harika bir his. Rüzgarın ağaçların yapraklarında nasıl dans ettiğini görmek, atmosferi daha da yoğunlaştırıyor. Savaş mekanikleri de oldukça akıcı; düşmanlarınızla olan karşılaşmalar, gerçek bir samuray gibi hissettiriyor. Her kılıç darbesi, her ani hareket, öyle bir tatmin sağlıyor ki, bu şekilde daha fazla düşmanı alt etme isteği uyandırıyor.
Bir de yan görevler var ki, bunlar sadece yan hikayeler değil, aynı zamanda karakter gelişiminizi de zenginleştiriyor. Tsuşima'nın çeşitli köylerinde insanlara yardım etmek, kültürlerini daha iyi anlamanızı sağlıyor ve bu da oyunun derinliğine katkıda bulunuyor. Aşırı detaylı bir dünya yaratılmış, her köşede keşfedilecek bir şey var. Eğer açık dünya oyunlarını seviyorsanız, burası tam size göre! Samuray ruhunu hissederek geçirdiğim bu muhteşem yolculuk, beni bambaşka bir dünyaya götürdü ve oyunculuğun ne kadar derin olabileceğini bir kez daha gösterdi.
Grafikler ise tam anlamıyla göz alıcı. PC'de ilk defa deneyimleme şansına sahip olmanın verdiği heyecanla, ayarladığım grafik seçenekleriyle birlikte, doğal manzaraların içindeki her bir detayı incelemek harika bir his. Rüzgarın ağaçların yapraklarında nasıl dans ettiğini görmek, atmosferi daha da yoğunlaştırıyor. Savaş mekanikleri de oldukça akıcı; düşmanlarınızla olan karşılaşmalar, gerçek bir samuray gibi hissettiriyor. Her kılıç darbesi, her ani hareket, öyle bir tatmin sağlıyor ki, bu şekilde daha fazla düşmanı alt etme isteği uyandırıyor.
Bir de yan görevler var ki, bunlar sadece yan hikayeler değil, aynı zamanda karakter gelişiminizi de zenginleştiriyor. Tsuşima'nın çeşitli köylerinde insanlara yardım etmek, kültürlerini daha iyi anlamanızı sağlıyor ve bu da oyunun derinliğine katkıda bulunuyor. Aşırı detaylı bir dünya yaratılmış, her köşede keşfedilecek bir şey var. Eğer açık dünya oyunlarını seviyorsanız, burası tam size göre! Samuray ruhunu hissederek geçirdiğim bu muhteşem yolculuk, beni bambaşka bir dünyaya götürdü ve oyunculuğun ne kadar derin olabileceğini bir kez daha gösterdi.
- Tür: Oyun, Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Macera, Türkçe Oyunlar, Yıldız Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 68.1 GB
- Crack: v1053.9.0623.1807
- Tarih: 16 Mayıs 2024
- Dil: Türkçe
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i3-7100 or AMD Ryzen 3 1200 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 or AMD Radeon RX 5500 XT Depolama: 75 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD Recommended
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Intel Core i5-8600 or AMD Ryzen 5 3600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 or AMD Radeon RX 5600 XT Depolama: 75 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD Required
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.