Goofy Gorillas

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
goofy-gorillas-491f.jpg

Goofy Gorillas, adından da anlaşılacağı gibi, absürt bir eğlence sunan bir oyun. Arkadaşlarınla birlikte oynarken, her köşeden çıkan ilginç modlar ve mekanlar ile aniden kendini bir aksiyon kaosunun içinde buluyorsun. Yakartopları ile birbirine girip, karanlıkta Infector oynama gibi kışkırtıcı seçenekler, oyun deneyimini tamamen değiştiriyor. Hangi modda oynarsan oyna, Goofy Puanları kazanarak seviyeni arttırmak, senin gibi oyuncular için oldukça tatmin edici bir hedef. Daha da fazlası, kazandığın puanlarla karakterini renklendirebileceğin kozmetik öğeler açmak, oyunun kişiselleştirme yönünü oldukça güçlü kılıyor.

Zaman denemeleri ve Gravity arcade gibi mini oyunlar ise araya girip sana nefes alma fırsatı veriyor. Bu etkinlikler sayesinde arkadaşlarınla rekabet etmek, liderlik tablosunda yukarılara tırmanmak harika bir motivasyon. Ayrıca, paskalya yumurtaları ve farklı başarılar seni sürekli oyunun içine çekiyor. Her yeni keşif, karakterine yeni bir şeyler eklemek için bir fırsat sunuyor, bu da oyunun tekrar oynanabilirliğini artırıyor.

Ve tabii ki konumsal sesli sohbet özelliği, Goofy'ye farklı bir derinlik katıyor. Hem eğlenceli hem de bazen korkutucu anlar yaratabiliyor. Aniden karanlık bir köşeden bir ses duyduğunda, bu oyunun sadece bir "şaka oyunu" olmadığını anlıyorsun. Arkadaşlarınla bu tür anıları paylaşmak, Goofy Gorillas deneyimini unutulmaz kılıyor. Eğer farklı oyun modları ve sürükleyici bir arkadaş ortamı arıyorsan, bu oyun tam sana göre!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Online Oyunlar, Oyun, Platform, Spor, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 533.44 MB
  • Crack: Online-Fix
  • Tarih: 1 Aralık 2023
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: 7, 8.1, 10, 11
  • İşlemci: Dört çekirdekli Intel veya AMD, 2,5 GHz
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: GTX 1060