GreedFall The Dying World

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
greedfall-the-dying-world-44b3.jpg

GreedFall The Dying World, beni 17. yüzyıl Avrupa’sının fantastik bir versiyonuna götüren bir macera oldu. Karakter oluşturma kısmı gerçekten keyifli; istediğin gibi bir karakter yaratıp, ona uygun nitelikler ve yetenekler belirleyebiliyorsun. Gacane topraklarına dönerken, hem eski dostlarım hem de yeni müttefiklerle tanışmanın heyecanını yaşamak harika. Her seçimimin sonuçlarını görmek, olayların gidişatını değiştirmek için beni nasıl zorladığını hissetmek ayrı bir tat katıyor.

Macera boyunca karşına çıkan zorluklar, sadece savaş becerileriyle değil, aynı zamanda diplomasiyle de üstesinden gelebileceğin türden. Gerçekten etkileyici bir derinliği var; düşmanları ikna etmek, kurnazca tuzaklar kurmak ve gizli hazineleri bulmak için strateji geliştirirken, oyun bana sürekli yeni yollar sunuyor. Yani sadece kılıç sallamakla kalmıyorsun, aynı zamanda zekanı da kullanman gerekiyor.

Eski Kıta'daki keşiflerim sırasında, Yıldızlar Şehri Olima ve Nautların liman başkenti Uxantis gibi yerleri gezmek, beni hem büyüledi hem de tehlikeli durumlara soktu. Her köşede bir macera var; bu dünyanın derinliklerine dalmak, beni sürekli olarak merak içinde bıraktı. Eğer açık dünya oyunlarını seviyorsan ve etkileyici bir hikaye arıyorsan, GreedFall tam senlik. Kendi kaderinin efendisi olmanın heyecanını doyasıya yaşamak için bu oyunu kaçırma!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Erken Erişim, Macera, Oyun, RPG, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 66.49 GB
  • Crack: v20260504
  • Tarih: 10 Mart 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i7-4790 veya AMD Ryzen 5 1500X
  • Bellek: 16GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1060, 6GB veya AMD Radeon RX 5500 XT, 8GB