- İlgi Alanı
- Diğer
GROUND BRANCH, özel harekat ekibi olarak düşman topraklarında tehlikeli görevler üstlenmek isteyenler için tam bir aksiyon deneyimi sunuyor. Gerçekçi birinci şahıs perspektifiyle oynadığınız bu oyunda, her köşe başında bir tehlike sizi bekliyor. Görevlerinizi yerine getirirken adım adım ilerlemek zorundasınız ve bu, adrenalin dolu anlar yaşamanıza sebep oluyor. Düşmanlarınızı sessizce etkisiz hale getirirken, stratejik düşünmeyi de ihmal etmemek lazım. Her an her şey olabilir; bu yüzden dikkatli olmanız şart![/I]
Oyun, minimum sistem gereksinimleri ile oldukça ulaşılabilir bir deneyim sunuyor. Intel® Core i5-2500K veya AMD FX-8350 işlemci ve en az 4 GB RAM ile donatılmış bir PC ile oynanabiliyor. Grafik açısından da NVIDIA GeForce GTX 570 ya da AMD Radeon HD 7850 gibi ekran kartları ile akıcı bir performans elde edebilirsiniz. Oyun dünyasında kaybolmak ve her görevi titizlikle tamamlamak için doğru ekipman ve stratejiye sahip olmanız gerektiğini unutmayın. Eğer FPS türündeki oyunları seviyorsanız, GROUND BRANCH kesinlikle denemeniz gereken bir yapım.
Oyun, minimum sistem gereksinimleri ile oldukça ulaşılabilir bir deneyim sunuyor. Intel® Core i5-2500K veya AMD FX-8350 işlemci ve en az 4 GB RAM ile donatılmış bir PC ile oynanabiliyor. Grafik açısından da NVIDIA GeForce GTX 570 ya da AMD Radeon HD 7850 gibi ekran kartları ile akıcı bir performans elde edebilirsiniz. Oyun dünyasında kaybolmak ve her görevi titizlikle tamamlamak için doğru ekipman ve stratejiye sahip olmanız gerektiğini unutmayın. Eğer FPS türündeki oyunları seviyorsanız, GROUND BRANCH kesinlikle denemeniz gereken bir yapım.
Gerekli Olan Minimum PC İşletim Sistemleri:- Windows 7 SP1 x64 Bit
- Windows 8
- Windows 8.1
- Windows 10
- NVIDIA GeForce GTX 570 veya AMD Radeon HD 7850 Ekran Kartı
- 4 GB RAM Bellek ve üzeri
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.