Ground Zero

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
ground-zero-5d94.jpg

Ground Zero, beni ilk başta birkaç göz atmamla yakaladı ve beni derinlerine çekti. Kore'nin yıkım sonrası hali, atmosferiyle hemen dikkatimi çekti. Meteor çarpması sonrası kasvetli sokaklar, karanlık köşeler ve sisli kalıntılar, içimdeki keşif arzusunu kabarttı. Elit bir ajan olarak, bu harabe şehirdeki korkunç canavarlara karşı savaşıp gerçeği ortaya çıkarmaya çalışmak, gerçekten de adrenalini yükselten bir deneyim sundu. Oynanış mekanikleri, klasik Survival Horror ruhunu yeniden canlandırırken, sabit kameralar ve retro grafiklerle nostaljik bir tat katıyor.

Savaş sistemi, beni bıçaklama ve tekmeleme konusunda eğitilmiş bir askere dönüştürdü. Pusuda bekleyen mutasyona uğramış yaratıkları doğru bir stratejiyle alt etmeye çalışmak, her karşılaşmada beni daha da heyecanlandırdı. Daha temiz öldürmelerin ve Genom Puanlarının, donanım yükseltmeleriyle takas edilebilmesi, oyunun derinliğini artıran bir detaydı. Bu mekanikler, benim gibi savaş becerilerini mükemmelleştirmek isteyenler için harika bir motivasyon sağlıyor.

Devasa patronlarla yüzleşmekteki zorluklar, oyunun gerilimini daha da artırıyor. Her an her şeyin kötüye gidebileceği hissi, beni sürekli tetikte tuttu. Seo-Yeon karakterinin bu dehşeti keşfetme süreci, oyuncuyu hikayeye daha fazla dahil ediyor. Kıyı kasabaları ve tapınaklar gibi çeşitli mekanlarda geçirdiğim zaman, her biri kendine has atmosferleriyle beni büyüledi. Eğer gizli sonlar ve alternatif içerik arıyorsanız, keşfetmeyi seven oyuncular için Ground Zero harika bir seçenek.

Sonuç olarak, Ground Zero, zengin hikaye anlatımı ve etkileyici atmosferiyle beni derinden etkiledi. Korku oyunlarını sevenler için gerçekten kaçırılmaması gereken bir deneyim sunuyor. Retro unsurları modern mekaniklerle harmanlayan bu oyun, kalp atışlarınızı hızlandıracak ve hayatta kalma içgüdünüzü zorlayacak. Eğer korku dolu bir maceraya atılmak istiyorsanız, bu oyuna bir şans vermelisiniz!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, FPS, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 22 GB
  • Crack: v20260514
  • Tarih: 16 Nisan 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 9. Nesil / Ryzen 5 3600
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) veya AMD Radeon RX 580 (8 GB)
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan
Önerilen:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5 11. Nesil / Ryzen 5 5600 X
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti veya AMD Radeon RX 5600 XT
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
ground-zero-ss-0-6947.jpg
ground-zero-ss-1-ae72.jpg
ground-zero-ss-2-560d.jpg