- İlgi Alanı
- Diğer
Guilty as Sock! gerçekten eğlenceli ve kaotik bir deneyim sunuyor. Oyun başladığında, karşında bir sürü deli dolu avukat ve savcı var, ve senin elinde sadece delil kartlarıyla dolu bir desteden başka bir şey yok! Kaosun tam ortasında, hem kendini savunmak hem de rakiplerini alt etmek için stratejiler geliştirmek zorundasın. Elindeki kartlara göre hikayeyi nasıl yönlendireceğin tamamen sana kalmış. Duruşma salonundaki atmosfer, gülmekten karnım ağrıyacak kadar akıcı ve eğlenceli. Her hamlede bir mizah unsuru, bir şaka ya da beklenmedik bir olayla karşılaşmak, oyun deneyimini daha da keyifli kılıyor.
Yargıç rolünde, mahkeme salonundaki her şeyi kontrol etmek de cabası. Sebeplerine göre kararlar verip, asi avukatları ve şüpheli tanıkları cezalandırmak için elimden geleni yapıyorum ama çoğu zaman işler kontrolden çıkıyor. Kağıt topları fırlatmak, rakiplerle dalga geçmek, ne gerekiyorsa yapmak oldukça eğlenceli. Hani derler ya, "kanun kaostur" diye, işte bu oyunda tam olarak bu. Oyun süresince, evet, adalet galip gelmiyor ama eğlence kesinlikle galip geliyor!
Ayrıca, oyun arkadaşlarla oynandığında bir başka keyifli hale geliyor. Yabancılarla oynamak riskli olabilir, ama iyi tanıdığın kişilerle oynarsan, eğlence dozunu iki katına çıkarabilirsin. Kendi delil kartlarınla arkadaşlarına karşı nasıl bir strateji geliştireceğin, galip gelmek için önemli bir faktör. Bence bu oyun, arkadaş grupları için harika bir seçim. Eğer kaotik duruşmalar ve bolca kahkaha arıyorsanız, Guilty as Sock! kesinlikle denemeye değer!
Yargıç rolünde, mahkeme salonundaki her şeyi kontrol etmek de cabası. Sebeplerine göre kararlar verip, asi avukatları ve şüpheli tanıkları cezalandırmak için elimden geleni yapıyorum ama çoğu zaman işler kontrolden çıkıyor. Kağıt topları fırlatmak, rakiplerle dalga geçmek, ne gerekiyorsa yapmak oldukça eğlenceli. Hani derler ya, "kanun kaostur" diye, işte bu oyunda tam olarak bu. Oyun süresince, evet, adalet galip gelmiyor ama eğlence kesinlikle galip geliyor!
Ayrıca, oyun arkadaşlarla oynandığında bir başka keyifli hale geliyor. Yabancılarla oynamak riskli olabilir, ama iyi tanıdığın kişilerle oynarsan, eğlence dozunu iki katına çıkarabilirsin. Kendi delil kartlarınla arkadaşlarına karşı nasıl bir strateji geliştireceğin, galip gelmek için önemli bir faktör. Bence bu oyun, arkadaş grupları için harika bir seçim. Eğer kaotik duruşmalar ve bolca kahkaha arıyorsanız, Guilty as Sock! kesinlikle denemeye değer!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon
- Platform: PC
- Boyut: 529.58 MB
- Crack: Online-Fix
- Tarih: 29 Mayıs 2025
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi *: Windows 7 veya üzeri
- İşlemci: 1,8 GHz Çift Çekirdekli CPU
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafikler: Entegre Grafikler
- Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.