Hades II

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
hades-ii-ebd2.jpg

Hades II, Supergiant Games’in ilk devam oyunu olarak karşımıza çıktığında, beni hemen içine çekti. İlk oyunun sunduğu o muazzam atmosferi ve akıcı oyun mekaniklerini alıp daha derin bir hikaye ile harmanlamışlar. Yani, yer altı dünyasının prensesi olarak zorluklarla dolu bir maceraya atılmak için hazır olun! Zaman Titanı’nın neferleriyle karşılaşırken, Olimpos'un en güçlü tanrılarının lütuflarından faydalanmak da cabası. Her bir tanrının özel yetenekleri, savaş stilinize göre o kadar iyi adapte oluyor ki, kendinizi her denemede yeni bir strateji geliştirirken buluyorsunuz.

Cadılığın ve kara büyünün derinliklerine dalmak da cabası! Gece’nin efsanevi silahlarını kullanarak düşmanlarınıza acı bir ders vermek, gerçekten de keyifli anlar yaşatıyor. Üstelik henüz tanımadığınız karakterlerle dolu bir dünyada dolaşmak, hem tanıdık hem de yeni yüzlerle etkileşimde bulunmak, hikayenin ilerleyişine göre değişen olaylar yaşamak, keşfe olan açlığınızı kabartıyor. Her seferinde yeni bir hikaye ve yeni karakter dinamikleri ile karşılaşmak, oyunun tekrar oynanabilirliğini muazzam şekilde artırıyor.

Hades II’de her deneme, yeni bir macera ve yeni sürprizlerle dolu. Yeni mekanlar keşfettikçe ve yeni zorluklarla yüzleştikçe, oyunun sunduğu dinamiklerin zenginliğini daha iyi anlıyorsunuz. Arkana Sunağı'nın sırlarını açığa çıkarmak, dost hayvanları evcilleştirmek ve her seferinde yeni malzemeler toplamak, sürekli bir keşif ve gelişim motivasyonu sağlıyor. Zorlukların artmasıyla birlikte, kendinizi gerçekten de tanrılaşırken buluyorsunuz. Eğer kendinize bir meydan okuma arıyorsanız, Hades II tam size göre! Bu oyun, maceraperest ruhumuzu besleyecek bir yolculuğa davet ediyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Türkçe Oyunlar, Yıldız Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 10.95 GB
  • Crack: v1.138517
  • Tarih: 25 Eylül 2025
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MİNİMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Dual Core 2.4 GHz Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 950, Radeon R7 360, or Intel HD Graphics 630 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit İşlemci: Quad Core 2.4ghz Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: GeForce RTX 2060, Radeon RX 5600 XT, or Intel Arc A580 Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
hades-ii-ss-0-7890.jpg
hades-ii-ss-1-eb2e.jpg
hades-ii-ss-2-f6e4.jpg
hades-ii-ss-3-7552.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,002