- İlgi Alanı
- Diğer
Heave Ho 2'yi oynamaya başladığımda, gerçekten de sıradan bir platform oyunu ile karşılaşacağımı düşünüyordum ama yanıldım! Bu oyun, arkadaşlarınızla birlikte oynamanın en eğlenceli halleriyle dolu. Dört kişiye kadar destekle, dostlarınızla el ele verip bu tuhaf dünyalarda sallanmak o kadar keyifli ki; bazen gülerken gözlerimden yaş geliyordu. Özellikle bir arkadaşımın elinden tutup onu boşluğa bırakmaya çalıştığım anlar, bizim için tam bir eğlence kaynağıydı. Her seviyede, iyi bir koordinasyon ve zamanlama gerektiriyor; aksi takdirde düşüşler ve gülünç hatalar kaçınılmaz oluyor.
Oyun, çevrimiçi moduyla da dikkat çekiyor. Yani, uzaktaki arkadaşlarınızla birlikte bu çılgın maceralara atılabiliyorsunuz. Birbirinizi tutup boşluğa düşürmek, ya da yanlış zamanda bırakıp düşüşe geçmek, bu oyunun en eğlenceli kısımlarından biri. Her temalı dünya, kendine has bir atmosfer sunuyor ve bu atmosferler arasında geçiş yaparken her defasında yeni sürprizlerle karşılaşıyorsunuz. Vahşi dünyalarda kaybolmak, ninja saçmalıkları arasında yürek atışları yaşamak ve lazerlerin altında dans etmek, gerçekten de unutulmaz anlar yaşatıyor.
Özellikle oynaması basit ama ustalaşması zor mekanikleri, daha fazla eğlenmenizi sağlıyor. Dronları, uzay gemilerini ve diğer hareketli nesneleri kullanmak, her seferinde yeni stratejiler geliştirmeyi gerektiriyor. Ve işin içine biraz rekabet girdi mi, dostluklar bile sorgulanabilir hale geliyor. Kooperatif modda arkadaşlarınızla birlikte çalışmak, bazen de birbirinizi düşürmek üzerine kurulu bir oyun dinamikleri var. İşte bu da Heave Ho 2'yi benzersiz kılıyor; eğlenceli anların yanında biraz da mizah katıyor.
Sonuç olarak, bu oyun tam bir kaos içinde eğlence arayanlar için birebir. Arkadaşlarınızla birlikte geçireceğiniz saatler boyunca, gülmekten yere yatacağınız anlar yaşayacaksınız. Bir platform oyunundan beklemediğiniz kadar çok keyif ve gülme garantisi var. Eğer eğlenceli ve arkadaşlarınızla birlikte keyif alacağınız bir oyun arıyorsanız, Heave Ho 2 kesinlikle listenizin başında olmalı!
Oyun, çevrimiçi moduyla da dikkat çekiyor. Yani, uzaktaki arkadaşlarınızla birlikte bu çılgın maceralara atılabiliyorsunuz. Birbirinizi tutup boşluğa düşürmek, ya da yanlış zamanda bırakıp düşüşe geçmek, bu oyunun en eğlenceli kısımlarından biri. Her temalı dünya, kendine has bir atmosfer sunuyor ve bu atmosferler arasında geçiş yaparken her defasında yeni sürprizlerle karşılaşıyorsunuz. Vahşi dünyalarda kaybolmak, ninja saçmalıkları arasında yürek atışları yaşamak ve lazerlerin altında dans etmek, gerçekten de unutulmaz anlar yaşatıyor.
Özellikle oynaması basit ama ustalaşması zor mekanikleri, daha fazla eğlenmenizi sağlıyor. Dronları, uzay gemilerini ve diğer hareketli nesneleri kullanmak, her seferinde yeni stratejiler geliştirmeyi gerektiriyor. Ve işin içine biraz rekabet girdi mi, dostluklar bile sorgulanabilir hale geliyor. Kooperatif modda arkadaşlarınızla birlikte çalışmak, bazen de birbirinizi düşürmek üzerine kurulu bir oyun dinamikleri var. İşte bu da Heave Ho 2'yi benzersiz kılıyor; eğlenceli anların yanında biraz da mizah katıyor.
Sonuç olarak, bu oyun tam bir kaos içinde eğlence arayanlar için birebir. Arkadaşlarınızla birlikte geçireceğiniz saatler boyunca, gülmekten yere yatacağınız anlar yaşayacaksınız. Bir platform oyunundan beklemediğiniz kadar çok keyif ve gülme garantisi var. Eğer eğlenceli ve arkadaşlarınızla birlikte keyif alacağınız bir oyun arıyorsanız, Heave Ho 2 kesinlikle listenizin başında olmalı!
- Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Basit Eğlence, Oyun, Platform
- Platform: PC
- Boyut: 1.88 GB
- Crack: P2P
- Tarih: 16 Temmuz 2026
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 x64 Bit
- İşlemci: Intel Core i5-4670K / AMD FX-8350
- Bellek: 8 GB RAM
- Ekran Kartı: GeForce GTX 760 / Radeon R9 270X / Intel UHD Grafik Kartı 620
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Düşük Kalite ayarı, 1080p'de, 60 FPS üretir
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 11 x64 Bit
- İşlemci: Intel Core i7-6950X / AMD Ryzen 7 2700
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: GeForce GTX 1080 / Radeon RX Vega 56 / Arc A580
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 4 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: Yüksek Kalite ayarı, 1080p'de, 60 FPS üretir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.