Hellish Quart

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
hellish-quart-1531.jpg

Kubold ile ilgili birkaç notla başlamak istiyorum, çünkü bu ekip gerçekten işini ciddiye alıyor. Hellish Quart duyurulduğundan beri her güncellemeyi takip ediyorum ve YouTube kanallarında mükemmel bir şekilde ne yaptıklarını paylaşıyorlar. Hatta oyunun alt kısmında bir Development Roadmap bile var. Yakında yeni içerikler geliyor, bu da heyecan verici! Ayrıca, yeniçeri karakterinin eklenmesiyle oyun daha da zenginleşecek gibi görünüyor.

Ortaçağ ve kılıç dövüşüne olan ilgim beni hemen etkiledi. Hellish Quart, One Hit Kill tarzı dövüş mekanizmasıyla öne çıkıyor ki bu, uzun zamandır beklediğim bir şeydi. Hatta HEMA ile ilgili bilgilerimle, oyunun oldukça gerçekçi bir dövüş mekanizması sunduğunu söyleyebilirim. Grafikler, animasyonlar ve haritalar oldukça tatmin edici. Küçük hatalar dışında, her şey hoş bir deneyim sunuyor. Özellikle kostümler için gösterdikleri özen dikkatimi çekti. Fiyatı da oldukça uygun, bu yüzden kesinlikle denemeye değer.

Tabii ki, ufak tefek sorunlar yok değil. Rapiere saplandığında çok fazla kan çıkması biraz abartılı, bu durumu biraz daha dengeleyebilirler. Ayrıca, iki oyuncu aynı anda longsword kullanıyorsa ve tuşlara hızlı bir şekilde basıyorlarsa, dövüş biraz lightsaber kapışmasına dönüşebiliyor. Ama aslında stratejik oynanırsa bunlar sorun olmaktan çıkıyor. Sonuçta, gerçekçi bir oyun sunmaya çalışıyorlar ve bu küçük hatalar zamanla çözülecektir.

Oynama sürem fazla değil ama demosunu epey deneyimledim. Arada bir güncelleme yapabilirim, zira oyun oldukça ilgi çekici. Eğer kılıç dövüşüne meraklıysanız, bu oyunu kesinlikle göz önünde bulundurmalısınız!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 14.87 GB
  • Crack: v20260626
  • Tarih: 16 Şub 2021
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
hellish-quart-ss-0-5b9e.jpg
hellish-quart-ss-1-f210.jpg
hellish-quart-ss-2-c0e7.jpg