- İlgi Alanı
- Diğer
Heroes of Might and Magic: Olden Era, nostaljik bir atmosferde hem eski hem de yeni oyuncuları büyülemeyi başarıyor. Kıyametin eşiğinde geçen bu destansı anlatım, sırlarla dolu bir dünyayı keşfetme arzusunu kabartıyor. Haritaları fethedip, muhteşem şehirler inşa etmek ve efsanevi yaratıklardan oluşan devasa ordularla düşmanları alt etmek için hazır olun! Her bir grup, kendine özgü birimlerle ve kahramanlarla savaş alanında farklı stratejiler denemenize olanak tanıyor. Tapınağın zırhlı şövalyeleri ya da Nekropolis’in hareketli cesetleri arasında tercih yaparken, hangi taktiğin sizin oyun tarzınıza daha uygun olacağını düşünmek oldukça heyecan verici.
Oyun, hem tek başınıza hem de çevrimiçi arkadaşlarınızla oynamaya uygun bir yapı sunuyor. Tek başınıza oynarken, stratejik düşünme yeteneğinizi zorlayacak kadar derin bir mekanik var. Çevrimiçi mod ise, arkadaşlarınızla birlikte tarih öncesi savaşların tadını çıkarmak için harika bir fırsat. Her grup, muhteşem bir yaratık yelpazesine sahip, bu da savaşlarda çeşitlilik sağlıyor. Vampirlerden lichlere kadar farklı birimleri kontrol ederken, düşmanlarınızı nasıl alt edeceğinizi düşünmek eğlenceli bir meydan okuma.
Eski serinin ruhunu taşıyan bu oyun, özellikle klasik oyunları sevenler için bir hazine. Görsellik ve atmosfer de oldukça tatmin edici; her harita, keşfedilmeyi bekleyen detaylarla dolu. Şehir inşası ve ordularınızı yönetme aşamaları, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan saatlerinizi alabilir. Eğer strateji oyunlarına meraklıysanız, bu oyunu kaçırmamanız gerektiğini düşünüyorum.
Oyun, hem tek başınıza hem de çevrimiçi arkadaşlarınızla oynamaya uygun bir yapı sunuyor. Tek başınıza oynarken, stratejik düşünme yeteneğinizi zorlayacak kadar derin bir mekanik var. Çevrimiçi mod ise, arkadaşlarınızla birlikte tarih öncesi savaşların tadını çıkarmak için harika bir fırsat. Her grup, muhteşem bir yaratık yelpazesine sahip, bu da savaşlarda çeşitlilik sağlıyor. Vampirlerden lichlere kadar farklı birimleri kontrol ederken, düşmanlarınızı nasıl alt edeceğinizi düşünmek eğlenceli bir meydan okuma.
Eski serinin ruhunu taşıyan bu oyun, özellikle klasik oyunları sevenler için bir hazine. Görsellik ve atmosfer de oldukça tatmin edici; her harita, keşfedilmeyi bekleyen detaylarla dolu. Şehir inşası ve ordularınızı yönetme aşamaları, zamanın nasıl geçtiğini anlamadan saatlerinizi alabilir. Eğer strateji oyunlarına meraklıysanız, bu oyunu kaçırmamanız gerektiğini düşünüyorum.
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Erken Erişim, Oyun, RPG, Simulasyon, Strateji, Türkçe Oyunlar
- Platform: PC
- Boyut: 6.72 GB
- Crack: EARLY ACCESS
- Tarih: 30 Nisan 2026
- Dil: Türkçe
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows® 10 (64 bit)
- İşlemci: Intel® Core™ i3-10300 (dört çekirdekli) / AMD® Ryzen™ 3 3100 (dört çekirdekli)
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 1650 (4 GB) / AMD® Radeon™ RX 5500 XT (4 GB) / Intel® Arc™ A580 (8 GB)
- DirectX: Sürüm 11
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD gereklidir
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows® 10 (64 bit)
- İşlemci: Intel® Core™ i5-12400T (hexa-core) / AMD® Ryzen™ 5 5500 (hexa-core)
- Bellek: 16GB RAM
- Grafik: NVIDIA® GeForce® GTX 1660 (6 GB) / AMD® Radeon™ RX 5600 OEM (6 GB) / Intel® Arc™ A750 (8 GB)
- DirectX: Sürüm 12
- Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
- İlave Notlar: SSD gereklidir
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.