- İlgi Alanı
- Diğer
Hexarchy'yi oynamaya başladığımda, gerçekten de şehir inşası ve strateji oyunlarının yeni bir boyutuna adım attım. Oyunun akışı çok dinamik; her şey hızlı bir tempoyla ilerliyor ve bu da beni sürekli motive etti. Kart odaklı mekanikler, sıradan 4X stratejilerinden sıyrılmasını sağlıyor. Bir yandan şehirler inşa etmeye, diğer yandan kaynakları yönetmeye çalışırken, diğer oyuncuların hamlelerini gözlemlemek oldukça heyecan verici. Bu tür taktiksel derinlik, her oyunda yeni bir deneyim yaşatıyor.
Medeniyetimi geliştirirken dikkatimi çeken bir şey, kaynak yönetiminin ne kadar kritik olduğu. Arazimde yapacağım iyileştirmeler, binalar ve ordular için gerekli kaynakları sağlamamda büyük rol oynuyor. Özellikle büyük harikalar inşa etmek için değerli kaynaklarımı nasıl kullanacağımı iyi planlamam gerekti. Bu noktada, düşmanlarının arazisinde ustalaşmak ve ikmal hatlarını optimize etmek de kaçınılmaz hale geliyor.
Oyun modları ve medeniyet çeşitliliği de oldukça etkileyici. Toplamda 11 farklı medeniyet var ve her biri farklı oyun tarzları sunuyor. Bu da oyunu her seferinde taze tutuyor. Ayrıca, kısa süreli oyunlar yapabilmek, iş veya günlük hayat arasında hemen bir oyun açma fırsatı sunuyor. "Bir tur daha" derken, kendimi başka bir oyuna dalmış buldum. Hexarchy, kesinlikle bağımlılık yapacak bir deneyim sunuyor, özellikle strateji ve simülasyon oyunlarını sevenler için kaçırılmaması gereken bir alternatif!
Medeniyetimi geliştirirken dikkatimi çeken bir şey, kaynak yönetiminin ne kadar kritik olduğu. Arazimde yapacağım iyileştirmeler, binalar ve ordular için gerekli kaynakları sağlamamda büyük rol oynuyor. Özellikle büyük harikalar inşa etmek için değerli kaynaklarımı nasıl kullanacağımı iyi planlamam gerekti. Bu noktada, düşmanlarının arazisinde ustalaşmak ve ikmal hatlarını optimize etmek de kaçınılmaz hale geliyor.
Oyun modları ve medeniyet çeşitliliği de oldukça etkileyici. Toplamda 11 farklı medeniyet var ve her biri farklı oyun tarzları sunuyor. Bu da oyunu her seferinde taze tutuyor. Ayrıca, kısa süreli oyunlar yapabilmek, iş veya günlük hayat arasında hemen bir oyun açma fırsatı sunuyor. "Bir tur daha" derken, kendimi başka bir oyuna dalmış buldum. Hexarchy, kesinlikle bağımlılık yapacak bir deneyim sunuyor, özellikle strateji ve simülasyon oyunlarını sevenler için kaçırılmaması gereken bir alternatif!
- Tür: Bağımsız Yapımcı, Online Oyunlar, Oyun, Simulasyon, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 697.02 MB
- Crack: Online-Fix
- Tarih: 19 Ekim 2023
- Dil: İngilizce
Minimum:
Önerilen:
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64bit)
- İşlemci: Intel i5 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G
- Bellek: 4 GB RAM
- Grafikler: Entegre Grafikler
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
- 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10 (64bit)
- İşlemci: Intel i5 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G veya üzeri
- Bellek: 8 GB RAM
- Grafik: Nvidia GTX 970 veya AMD R9 390 veya üstü
- Ağ: Geniş bant İnternet bağlantısı
- Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.