Hollow Knight Silksong

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
hollow-knight-silksong-97d8.jpg

Hollow Knight: Silksong, ilk oyunun sunduğu derin atmosferi ve zorlu mücadeleleri daha da ileri taşımış. Hornet olarak karşımıza çıkan şampiyon, ipek ve şarkılarla dolu bir dünyada bizi bekleyen birçok sır ve tehlikeyle dolu bir yolculuğa çıkıyor. Krallığın zirvesine ulaşmak için düşmanlarınızla yüzleşirken, her bir dövüşte akrobatik hareketlerinizi sergilemek ayrı bir tat katıyor. Düşmanlarınızı alt ederken, adeta bir dans ediyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Bu akıcılık ve dövüş dinamikleri, oyunun en güçlü yönlerinden biri.

Pharloom’un çarpıcı manzaraları arasında gezinirken, her köşede yeni bir keşif yapılacak yer bulmak gerçekten heyecan verici. Yosunlu mağaralardan sisli bataklıklara, her alanın kendine has bir havası var. Zaman zaman kaybolsanız bile, bu dünya size her an yeni sırlarını açığa çıkarmaya hazır. Her bir görev, sizi sadece güçlü düşmanlarla değil, aynı zamanda kadim gizemlerle de sınavdan geçiriyor. İşin içine biraz da zeka katmak, sadece dövüşmekten daha fazlasını getiriyor.

Ayrıca, 200'den fazla düşman ve 40'tan fazla efsanevi boss'la karşılaşmak, gerçekten nefes kesici bir deneyim. Her bir düşmanın farklı saldırı stilleri ve zayıf noktaları var, bu yüzden her karşılaşma sizi farklı bir strateji geliştirmeye zorluyor. Çelik Ruh modu da eklenince, becerilerinizi test etmek için yeni bir alan daha ortaya çıkıyor. Zorluk seviyesi yükseldikçe, oyunun keyfi de artıyor. Eğer platform oyunlarına ilginiz varsa ve zorlu bir macera arıyorsanız, Hollow Knight: Silksong'u kaçırmamanız gereken bir deneyim olarak tavsiye ederim!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Yıldız Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 9.8 GB
  • Crack: v1.0.30000
  • Tarih: 4 Eyl 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 version 21H1 (build 19043) or newer İşlemci: Intel Core i3-3240, AMD FX-4300 Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 560 Ti (1GB), Radeon HD 7750 (1GB) DirectX: Sürüm 10 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 version 21H1 (build 19043) or newer İşlemci: Intel Core i5-3470 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1050 (2GB), Radeon R9 380 (2GB) DirectX: Sürüm 10 Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
hollow-knight-silksong-ss-0-dec4.jpg
hollow-knight-silksong-ss-1-8f0b.jpg
hollow-knight-silksong-ss-2-58c3.jpg
hollow-knight-silksong-ss-3-f2f7.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486