Hollowbody

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
hollowbody-d310.jpg

Hollowbody özellikle atmosferi ve hikaye anlatımıyla dikkat çeken bir yapım. Sasha'nın kayboluşuyla başlayan bu gerilim dolu yolculuk, adım adım seni içine çekiyor. İlk anlardan itibaren, yasak bölgeye girmeden önce yaşadığın o sinirbozucu anlar, senin de tüylerini diken diken edecek. Uçuş sırasında yaşadığın navigasyon sorunları ve sonunda yere çakılma anı, adeta bir film sahnesini andırıyor. Sanki sen de o anı yaşıyorsun ve kalbin hızla atıyor. Bu tür anlar, oyuncunun heyecanını artırmak için mükemmel bir şekilde tasarlanmış.

Hayatta kalma temasıyla birleşen korku unsurları, oyunun her köşesinde hissediliyor. Etrafındaki karanlık ve belirsizlik, her adımda seni düşünmeye itiyor. Gerçekten de burada neler olabileceğine dair sürekli bir merak var. Ama işin güzel yanı, her şeyin senin elinde olması. Kararların ve seçimlerin, hikayenin gidişatını etkiliyor. Bu da seni oyuna daha fazla bağlıyor. Korkunun yanında bir macera arayışı var; bu ikisinin mükemmel birleşimi, Hollowbody'yi unutulmaz kılıyor.

Ve tabii ki, görsellik! O beyaz gökyüzü, karanlık sokaklar, her detay özenle düşünülmüş. Grafikler, atmosferin ruhunu tam olarak yansıtıyor. Yani bu oyunda kaybolmak, bir dahaki sınırı aşmak için her seferinde kendini daha da geliştirmek demek. Eğer korku ve hayatta kalma oyunlarını seviyorsan, Hollowbody'yi kesinlikle denemelisin. Benim için bir sonraki sefer ne olacağına dair merakla dolu bir yolculuk oldu. Hadi bakalım, sen de bu korkutucu dünyaya adım at ve Sasha'yı bulmaya çalış!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera
  • Platform: PC
  • Boyut: 6.9 GB
  • Crack: v2.2
  • Tarih: 12 Eylül 2024
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: İşletim Sistemi: Windows 10 x64 Bit İşlemci: Intel Core i5-4670K / AMD FX-4350 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 660 / Radeon HD 7850 / HD Graphics 630 DirectX: Sürüm 10 Depolama: 17 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: Low Quality setting in 720P
Önerilen: İşletim Sistemi: Windows 11 x64 Bit İşlemci: Intel Core i7-6950X / AMD Ryzen 7 2700X Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GeForce GTX 1080 / Radeon RX 5700 DirectX: Sürüm 10 Depolama: 17 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: High Quality setting in 1080P

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
hollowbody-ss-0-a9ae.jpg
hollowbody-ss-1-529a.jpg
hollowbody-ss-2-6ccd.jpg
hollowbody-ss-3-4419.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
8,486