Human Host

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
human-host-cd2f.jpg

Human Host, enfekte olmuş bir dünyada hayatta kalmaya çalışırken, gerçekten farklı bir deneyim sunan bir oyun. Bağışıklığı olan az sayıda insandan birisi olarak, hayatta kalma mücadelesine girişiyorsun ve bu süreçte tüm fiziksel etkileşimlerin çok gerçekçi. Vücut yüzeyinin hasarı engellemesi, gelen darbelere karşı gerçekten etkileyici bir his veriyor. Her şey yok edilebilir olmasıyla birlikte, çevreyi kullanarak stratejik avantajlar elde ediyorsun. Binaları, ağaçları ve diğer tüm doğal engelleri yok edip kendi alanını yaratmak, bu oyunun en keyifli yanlarından biri.

Araç yapımı kısmı ise tam anlamıyla bir yaratıcılık patlaması. Her türlü malzemeyi birleştirip çılgın mobil kaleler inşa edebiliyorsun. Lua komut dosyalarıyla hassas kontrol sağlamak, kodlama deneyimin olmasa bile çok rahat bir şekilde adapte olmanı sağlıyor. Yapılarını kurarken hissettiğin özgürlük, oyunun akışını daha da eğlenceli kılıyor. Ayrıca, rastgele oluşturulmuş 10 biyomda dolaşmak, her seferinde yeni bir şeyler keşfetmeni sağlıyor.

Patron dövüşleri ve çeşitli tuzaklar da oyunun dinamiklerini zenginleştiriyor. “Gece sürüleri” gibi zorlu düşmanlarla karşılaşmak, kalp atışlarını hızlandıracak. Kooperatif modunun da yolda olması, arkadaşlarınla birlikte bu yoğun mücadeleye atılmayı daha da cazip hale getiriyor. Eğer hayatta kalma ve aksiyonu bir arada bulmak istiyorsan, Human Host tam sana göre bir deneyim sunuyor. Kesinlikle kaçırma, bir an önce denemelisin!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Oyun, RPG, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 22.75 GB
  • Crack: Son Sürüm
  • Tarih: 5 Nisan 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi *: Windows 7 (64 bit)
  • İşlemci: Intel i3-6100 / AMD FX-6300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: GTX 1060ti