HUNTDOWN OVERTIME

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
huntdown-overtime-cdc6.jpg

Huntdown Overtime'ı oynarken, kendimi bir VHS kasetinin içinde kaybolmuş gibi hissettim! O eski aksiyon filmlerinin o patlayan, şiddet dolu anları, müzik ve grafiklerle birleşince adeta beni içine çekti. John Sawyer’ın sibernetik efsaneye dönüşüm hikayesi, sıradan bir roguelite'den çok daha fazlasını sunuyor. Her koşuda yeni düşmanlarla karşılaşmak, hemen yanımdaki neon ışıklarının parıltısında hayatta kalmak için sürekli bir savaş halindeydim. Kontroller o kadar akıcı ki, anında her duruma uyum sağlayabiliyorum. Her düşüşümde, düşmanın saldırı kalıplarını öğrenip, bir sonraki seferde daha ölümcül bir şekilde geri dönmek için sabırsızlanıyordum.

Ödülleri toplamak ve ardından daha güçlü bir şekilde geri dönüş yapmak, gerçekten tatmin edici bir deneyim sunuyor. Oyun, her seferinde farklı bir deneyim sunarak beni sürekli tetikte tutuyor. Yükseltmeler arasında geçiş yapmak ve Sawyer'ı istediğim gibi dövüş stiline dönüştürmek, bir çeşit kişiselleştirme duygusu veriyor. Ateşli silahlar ve yakın dövüş silahlarıyla o kaotik atmosferde dans etmek, adrenalinimi yükseltiyor. Eğer biraz daha rahatlamak istersen, elektrikli copla düşmanları dondurabilmek de cabası!

Neon ışıkları altında, çorak arazilerde terör estirirken, her ölüm bana yeni bir şey öğretiyor. Huntdown Overtime, tam anlamıyla bir döngü içinde beni saran bir deneyim sunuyor ve her koşuda yeni fırsatlar keşfetmek, oyunun ruhunu oluşturuyor. Eğlenceli ve zorlu bir mücadele arıyorsanız, bu oyun kesinlikle denemeye değer!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Erken Erişim, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 4.26 GB
  • Crack: v0.790.2
  • Tarih: 7 Mayıs 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi *: Windows 7/8.1/10 (64 bit sürümleri)
  • İşlemci: i5-2500k@3,3GHz, AMD FX 6300 3,5GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 750, AMD R7 370
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
huntdown-overtime-ss-0-313f.jpg
huntdown-overtime-ss-1-55bc.jpg
huntdown-overtime-ss-2-9646.jpg
huntdown-overtime-ss-3-80e3.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png