I Sell Lemonade

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
i-sell-lemonade-3a17.jpg

I Sell Lemonade, beni gerçekten içine çeken bir oyun oldu. 1980’lerin nostaljik atmosferinde 10 yaşındaki bir çocuğun gözünden dünyayı görmek harika bir deneyim. Oyuna başlarken elime aldığım sürahi, bardaklar ve kağıttan tabela ile kaldırımda limonata satmaya başlamak, sanki çocukluğuma dönmüşüm gibi hissettirdi. Hedefim para kazanmak değil, sadece zaman geçirmek ve hayatın tadını çıkarmak. Limonata satmak, basit bir iş gibi görünse de aslında beni büyüten, arkadaşlıklar kurduran ve cesaretimi artıran bir yolculuğa dönüşüyor.

Her gün farklı seçimler yapmak, komşu kızıyla nasıl konuşacağımı öğrenmek ya da yerel basketbol kralıyla yüzleşmek gibi küçük hedefler, oyunun derinliğini artırıyor. Bu türden bir simülasyon oyununda, her fincan limonata satmak sadece bir kâr getirmiyor; aynı zamanda karakterimi geliştiriyor ve hayatın getirdiği zorluklarla başa çıkmayı öğreniyorum. Bazen limonatayı döksem de, her hatamdan bir ders çıkararak biraz daha büyüyorum.

Müzik setiyle birlikte eğlenceli anlar yaşamak ve yeraltı RC araba yarışlarına katılmak gibi mini oyunlar, ana hikayeye çok güzel entegre edilmiş. Hani bazı oyunlar sadece mekaniklere odaklanır, ama I Sell Lemonade, bu basit işin ardında yatan insan ilişkilerini ve duygusal derinliği de gözler önüne seriyor. Özetle, bu oyun bana sadece bir iş simülasyonu değil, aynı zamanda yazın sıcak günlerinde gençliğin tadını çıkaran bir hikaye sunuyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Bağımsız Yapımcı, Macera, Oyun, Simulasyon, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 3.04 GB
  • Crack: TENOKE
  • Tarih: 11 Aralık 2025
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: Core i7-6700 veya Ryzen 5 1600.
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Geforce GTX 1060 6GB

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
i-sell-lemonade-ss-0-96e5.jpg
i-sell-lemonade-ss-1-d62d.jpg
i-sell-lemonade-ss-2-ec4e.jpg
i-sell-lemonade-ss-3-da03.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri