- İlgi Alanı
- Diğer
Icarus, beni açık dünya hayatta kalma deneyiminin derin sularına sürükledi. İlk başta, uzaylı bir gezegenin vahşi doğasında hayatta kalmaya çalışmak biraz korkutucu görünse de, oyunun sunduğu keşif ve yaratım mekanikleri beni hemen içine çekti. Her an yeni bir şeyler bulma heyecanıyla dolup taşıyorsunuz. Adaylar olarak uzaya gittiğinizde, işte tam o an her şey başlıyor; doğanın zorlukları, tehlikeli yaratıklar ve keşfedilecek hazinelerle dolu bir dünya sizi bekliyor.
Hikaye ve atmosferi oldukça etkileyici. Icarus, bir zamanlar insanlığın ikinci evi olması beklenen bir gezegenken, terraforming projelerinin başarısızlığıyla nasıl bir kaosa sürüklendiğini hissettiriyor. Bu geçmiş hikayesiyle, her keşif yaptığınızda bir parça daha derinleşiyorsunuz. Egzotik materyalleri toplamak, sadece hayatta kalmak için değil, aynı zamanda kendi teknolojinizi geliştirmek için de hayati öneme sahip. Bu da sizi sürekli olarak bir şeyler yapmaya ve hedefler belirlemeye itiyor.
Grafikler oldukça etkileyici ve detaylı, atmosferi gerçekten hissettiriyor. Uzaylı bitki örtüsü, korkutucu yaratıklar ve karanlık atmosfer, her an tetikte olmanızı sağlıyor. Arkadaşlarınızla birlikte oynarken, birlikte stratejiler geliştirmek ve hayatta kalmak için birbirinize yardım etmek çok keyifli. Icarus, işbirliği ve iletişim gerektiren bir deneyim sunuyor, bu da hem heyecanlı hem de eğlenceli anlar yaratıyor. Eğer açık dünya hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız, mutlaka denemelisiniz!
Hikaye ve atmosferi oldukça etkileyici. Icarus, bir zamanlar insanlığın ikinci evi olması beklenen bir gezegenken, terraforming projelerinin başarısızlığıyla nasıl bir kaosa sürüklendiğini hissettiriyor. Bu geçmiş hikayesiyle, her keşif yaptığınızda bir parça daha derinleşiyorsunuz. Egzotik materyalleri toplamak, sadece hayatta kalmak için değil, aynı zamanda kendi teknolojinizi geliştirmek için de hayati öneme sahip. Bu da sizi sürekli olarak bir şeyler yapmaya ve hedefler belirlemeye itiyor.
Grafikler oldukça etkileyici ve detaylı, atmosferi gerçekten hissettiriyor. Uzaylı bitki örtüsü, korkutucu yaratıklar ve karanlık atmosfer, her an tetikte olmanızı sağlıyor. Arkadaşlarınızla birlikte oynarken, birlikte stratejiler geliştirmek ve hayatta kalmak için birbirinize yardım etmek çok keyifli. Icarus, işbirliği ve iletişim gerektiren bir deneyim sunuyor, bu da hem heyecanlı hem de eğlenceli anlar yaratıyor. Eğer açık dünya hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız, mutlaka denemelisiniz!
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Hayatta Kalma Oyunları, Macera, Online Oyunlar, Oyun
- Platform: PC
- Boyut: 46.89 GB
- Crack: Build 17072026
- Tarih: 4 Aralık 2021
- Dil: İngilizce
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit versions) İşlemci: Intel i5 8400 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GTX 1060 6GB DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit versions) İşlemci: Intel i7-9700 Bellek: 32 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA RTX 3060ti DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 70 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.