Indiana Jones and the Great Circle

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
indiana-jones-and-the-great-circle-b758.jpg

Indiana Jones and the Great Circle, efsanevi arkeoloğumuzun maceralarını birinci şahıs perspektifinden deneyimleme fırsatı sunuyor. 1937 yılına geri dönüyoruz ve gerçekten de tarihin en büyük gizemlerinden birini çözmek için Indiana'nın gözünden dünyayı dolaşıyoruz. Yapım, Raiders of the Lost Ark ve The Last Crusade filmleri arasında geçen bir zaman diliminde geçiyor. Oyunun atmosferi, film müzikleri ve görselleriyle o kadar iyi harmanlanmış ki, kendinizi sanki bir film setindeymiş gibi hissediyorsunuz. Her köşede keşfedilecek detaylar ve bulmacalar, sizi sürekli tetikte tutuyor.

MachineGames'in elinden çıkan bu yapımda, aksiyon ve macera ögeleri mükemmel bir denge içinde. Düşmanlarla karşılaşmalar, sıradışı kaçış sahneleri ve zekice tasarlanmış bulmacalar, oyunun akışını çok keyifli hale getiriyor. Özellikle Indiana Jones'un ikonik hareketleri ve becerileri, savaştığınız anlarda bile tarihi bir dokunuş katıyor. Oyunun mekanikleri oldukça akıcı, bu da oyunun içine daha fazla dalmanızı sağlıyor.

Bir arkadaşınız gibi, size bu oyunun sunduğu deneyimden bahsetmek istiyorum. Eğer Indiana Jones hayranıysanız, bu oyunun her sahnesinde o nostaljik duyguyu yaşayacaksınız. Klasik bir Indiana Jones filmi gibi, sürükleyici bir hikaye ve etkileyici karakterlerle dolu. Her anı, keşfettiğiniz yeni bir sır veya karşılaştığınız yeni bir düşman ile dolu. Bu macerayı kaçırmamanızı öneririm; çünkü Indiana'nın dünyası sizi bekliyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Aksiyon, Macera, Türkçe Oyunlar, Yıldız Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 134.08 GB
  • Crack: v1.0.17.0
  • Tarih: 9 Aralık 2024
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i7-10700K @ 3.8 GHz or better or AMD Ryzen 5 3600 @ 3.6 GHz or better Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER 8 GB or AMD Radeon RX 6600 8 GB or Intel Arc A580 Depolama: 120 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD required; GPU Hardware Ray Tracing Required; Graphic Preset: Low / Resolution: 1080p (Native) / Target FPS: 60
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i7-12700K @ 3.6 GHz or better or AMD Ryzen 7 7700 @ 3.8 GHz or better Bellek: 32 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3080Ti 12 GB or AMD Radeon RX 7700XT 12 GB Depolama: 120 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD required; GPU Hardware Ray Tracing Required; Graphic Preset: High / Resolution: 1440p (Native) / Target FPS: 60

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
indiana-jones-and-the-great-circle-ss-0-1ee9.jpg
indiana-jones-and-the-great-circle-ss-1-7401.jpg
indiana-jones-and-the-great-circle-ss-2-1ae9.jpg
indiana-jones-and-the-great-circle-ss-3-43b6.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum istatistikleri

Konular
7,909