INDUSTRIA 2

TorrentDevi Çevrimiçi

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
industria-2-cb49.jpg

INDUSTRIA 2, beni adeta içine çekti. Nora'nın terkedilmiş bir şapelde başlarken içine düştüğü karanlık atmosfer, hemen dikkatimi çekti. 1989 Doğu Berlin'ine dönerken yaşadığı karmaşa ve geri dönmek zorunda olduğu o tehlikeli paralel boyut, gerçekten etkileyici bir hikaye oluşturuyor. Oyun, sadece bir FPS değil, aynı zamanda duygusal bir yolculuğa çıkıyor. Nora'nın geçmişiyle yüzleşmesi, oyuncuyu sürekli olarak düşündürüyor ve duygusal bir bağ kurmamı sağlıyor.

Oynanış açısından, bu oyun yavaş tempolu bir deneyim sunuyor. Fizik tabanlı etkileşim ve zanaatkarlık unsurları oldukça başarılı. Belli başlı görevler sırasında gördüğüm o detaylar, her seferinde beni hayrete düşürdü. Özellikle, silah yükseltme sisteminin çeşitliliği, kiminle savaşacağımı ve hangi stratejiyi seçeceğimi düşünmemi sağladı. Susturucular, uzatılmış şarjörler derken, her bir silahı özelleştirmenin verdiği haz, gerçekten tatmin edici.

Görseller de ayrı bir konu. Unreal Engine 5 ile desteklenen görseller, oyun dünyasında kaybolmama neden oldu. Dinamik aydınlatma ve detaylı ses tasarımı, atmosferi daha da yoğun hale getiriyor. Çatışmalarda yaşanan o kanlı anlar ve robotların dehşeti, adrenalinimi yükseltti. Tam seslendirme ve dinamik müzik, gerçekten etkileyici bir deneyim sunuyor.

Sonuç olarak, bu oyun kesinlikle birkaç saatimi ayırmaya değer. Tutkulu bir bağımsız ekip tarafından yapılmış olması da, ona ayrı bir değer katıyor. 4-6 saatlik bir yolculuk, dolgusuz ve kesinlikle keyifli bir deneyim sunuyor. Hayatta kalma ve hikaye unsurlarını harmanlayan bu oyun, tüm FPS meraklılarının kütüphanesinde yer almalı.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, FPS, Hayatta Kalma Oyunları, Korku, Macera, Oyun, Simulasyon, Türkçe Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 16.9 GB
  • Crack: P2P
  • Tarih: 29 Nisan 2026
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • İşletim Sistemi: Windows® 10, Windows® 11 (64 bit işletim sistemi gereklidir)
  • İşlemci: Intel i5-8600 veya AMD Ryzen 5 3600 veya benzeri
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 2060 Super (8GB) veya benzeri
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: SSD Tavsiyesi
Önerilen:
  • İşletim Sistemi: Windows® 10, Windows® 11 (64 bit işletim sistemi gereklidir)
  • İşlemci: Intel i7-8700K veya AMD Ryzen 5 3600 veya benzeri
  • Bellek: 16GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3080 veya benzeri
  • DirectX: Sürüm 12
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
  • Ek Notlar: SSD Tavsiyesi

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
industria-2-ss-0-30ee.jpg
industria-2-ss-1-7bee.jpg
industria-2-ss-2-9e38.jpg
industria-2-ss-3-a780.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI