Inkbound

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
inkbound-c57d.jpg

Inkbound, kelimelerin büyüsünün hayat bulduğu bir dünyada geçen, sıra tabanlı bir strateji oyunu olarak beni kendine kaptırmayı başardı. Oyunun atmosferi, karakterlerin derinlikleri ve hikayenin çekiciliğiyle birleşince, gerçekten de özel bir deneyim sunuyor. Özellikle Atheneum’un hikayelerini kurtarmak için çıktığınız bu yolculukta, her kitap yeni bir maceraya açılan kapı gibi. Her karşılaştığınız tehdit, yeni stratejiler geliştirmenizi gerektiriyor ve bu da oyunun tekrar oynanabilirliğini oldukça artırıyor.

Sıra tabanlı dövüş sistemi ise gerçekten yenilikçi. Oyuncuların serbestçe hareket edebilmesi ve çok oyunculu modda aynı anda aksiyon alabilmesi, stratejik derinlik sağlıyor. Hızlı karar verebildiğiniz anlarda akıcı bir şekilde aksiyona dalıyor, ama tehditler arttığında her hamlenizi dikkatlice planlamak zorunda kalıyorsunuz. Bu mekanik, hem arkadaşlarınızla hem de rastgele oyuncularla oynamayı çok daha eğlenceli hale getiriyor.

Farklı sınıflar ve yapılarla oyunda deneysel bir yaklaşım benimsemek mümkün. Her karakterin kendine özgü yetenekleri ve kombinasyonları var, bu da sizin için her seferinde farklı bir strateji denemek anlamına geliyor. Arkadaşlarınızla birlikte dört kişilik takımlar oluşturmak, zorlukların üstesinden gelmek için işbirliği yapmanın tadını çıkarıyorsunuz. Hangi yapıların en iyi sinerjiyi yaratacağını bulmak, oyunun en eğlenceli kısımlarından biri.

Son olarak, Inkbound'un sunduğu hikaye anlatımı da oldukça etkileyici. Her yeni sayfada karşınıza çıkan tehlikeler ve karakterler, sizi merak içinde bırakıyor. Yazılı kelimenin gücü, bu oyunda gerçekten de hayat buluyor. Eğer strateji oyunlarını seviyorsanız ve arkadaşlarınızla birlikte keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, Inkbound’u denemenizi kesinlikle öneririm.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Oyun, Online Oyunlar, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 1.87 GB
  • Crack: REPACK
  • Tarih: 9 Nisan 2024
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Core i3 Bellek: 4 GB RAM Ekran Kartı: IGP or better – 2 GB of VRAM DirectX: Sürüm 11 Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Core i5 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: GTX 970 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
inkbound-ss-0-a0bc.jpg
inkbound-ss-1-2c08.jpg
inkbound-ss-2-158a.jpg
inkbound-ss-3-6b98.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png