Killer Bean

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
killer-bean-03f7.jpg

Killer Bean, adeta kendine has bir dünyada, bariz bir şekilde eğlenceli bir aksiyon deneyimi sunuyor. Düşman ordularıyla boğuşurken, özellikle Gölge Fasulyeleriyle olan çatışmalar harika bir heyecan katıyor. Oyun, tam anlamıyla bir açık dünya macerası sunarken, her köşede keşfedilecek yeni şeyler buluyorsun. Prosedürel olarak oluşturulmuş biyomlar bu öğeleri daha da ilginç hale getiriyor. Her biyomun özellikleri ve yaratıkları, sürekli değişen bir deneyim sunarak seni ekrana kilitliyor.

Ayrıca, savaş arenasında sonsuz düşman dalgalarıyla kapışmak ayrı bir zevk. Burada, stratejini ve yeteneklerini kullanarak, çok sayıda düşmanı alt etmek için ne kadar iyi oynadığını görebiliyorsun. Paralı Askerlere karşı adayı fethetmek için çaba sarf etmek, her ne kadar zorlu olsa da, başardığında verdiği tatmin duygusu harika. Özelleştirilebilir karakterler de işin içine girince, her biriyle farklı oynayış şekilleri denemek çok eğlenceli hale geliyor.

Ragdoll fizik savaşları ve düşman araçlarıyla olan etkileşimler, her çatışmayı daha dinamik ve gerçekçi kılıyor. Düşmanların nasıl devrileceği, patlayıcıların nasıl etki edeceği gibi unsurlar, oyun deneyimini bambaşka bir seviyeye taşıyor. Erken erişim sürecinde daha fazla içerik ve görev eklenmesi planlanıyor, bu da gelecekteki güncellemeleri sabırsızlıkla beklememe neden oluyor. Killer Bean, hem tek kişilik kampanya hem de arkadaşlarla oynanabilen modlarıyla, sıkılmadan saatler geçirebileceğin bir oyun sunuyor.​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Bağımsız Yapımcı, Erken Erişim, FPS, Macera, Oyun, Strateji
  • Platform: PC
  • Boyut: 20.26 GB
  • Crack: v0062
  • Tarih: 8 Haziran 2026
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum:
  • 64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • İşlemci: 3 GHz Çift Çekirdekli
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Grafik: GTX 950