Kingdom Come Deliverance II

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
kingdom-come-deliverance-ii-1d4b.jpg

Kingdom Come Deliverance II, beni tam anlamıyla Ortaçağ dünyasına sürüklemeyi başardı. Aşk ve intikam temalı hikaye, Skalitzli Henry’nin maceralarını o kadar derin bir şekilde işliyor ki, her bir seçimimin sonucunu hissetmek beni gerçekten etkiledi. O kadar ki, bazen bir anlık kararımın tüm hikayeyi nasıl değiştirebileceğini düşünmeden edemedim. Olaylar arasında kaybolmak ve Henry'nin acılarını hissetmek, bana karakterle bir bağ kurma şansı verdi. Çok katmanlı bir hikaye anlatımı var ve bu, gerçek bir RPG deneyimi arayanlar için harika bir tat sunuyor.

Dövüş mekanikleri de tam bir başyapıt! Gerçek zamanlı dövüşler, çeliklerin çarpışması ve kılıç ustalığının inceliklerini hissetmek çok keyifli. Sadece kılıçla değil, aynı zamanda at üstünde dövüşme ve gizlilik gibi farklı yöntemlerle de rakiplerimi alt etmek, savaşın acımasız doğasını deneyimlememe yardımcı oldu. Gerçekten de bu özgün birinci şahıs dövüş sistemi, hem acemi hem de tecrübeli oyuncular için büyük bir meydan okuma sunuyor.

Ortaçağ dönemi atmosferi ise başka bir boyut. Kalabalık şehir sokaklarında dolaşırken, doğal güzelliklerin ve yeşil ormanların içinde kaybolmak harika. Her köşe başında karşıma çıkan yeni karakterler ve yan görevler, dünyayı keşfetme isteğimi körüklüyor. Yani, sadece dövüşmekle kalmıyorsun, aynı zamanda bu dönemin yaşamını da hissediyorsun. Eğitim almak, zanaat yapmak ya da basit bir tavernada oturup hikayeler dinlemek, tüm bu deneyimin bir parçası.

Kısacası, Kingdom Come Deliverance II, beni heyecanlandıran ve düşündüren bir yapım oldu. Eğer sen de derin bir hikaye ve gerçekçilik arıyorsan, bu oyunu kesinlikle denemelisin!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Macera, Oyun, RPG, Türkçe Oyunlar, Yıldız Oyunlar
  • Platform: PC
  • Boyut: 151.63 GB
  • Crack: v1.5.6
  • Tarih: 4 Şubat 2025
  • Dil: Türkçe

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
Minimum: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit (or newer) İşlemci: Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 5 2600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB), AMD Radeon RX 580 Depolama: 100 GB kullanılabilir alan
Önerilen: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 64-bit (or newer) İşlemci: Intel Core i7-13700K, AMD Ryzen 7 7800X3D Bellek: 32 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4070, AMD Radeon RX 7800 XT Depolama: 100 GB kullanılabilir alan

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
kingdom-come-deliverance-ii-ss-0-a299.jpg
kingdom-come-deliverance-ii-ss-1-9bdc.jpg
kingdom-come-deliverance-ii-ss-2-c7dd.jpg
kingdom-come-deliverance-ii-ss-3-7e4d.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png