- İlgi Alanı
- Diğer
Kingdom Come: Deliverance, beni tam anlamıyla içine çeken bir deneyim sundu. Bohemya'nın muhteşem manzaraları ve tarihi detayları, o dönemde yaşıyor gibi hissettiriyor. Bir demircinin oğlu olarak, iç savaşın ortasında hayatta kalmaya çalışırken yaşadığım gerilim ve çaresizlik, beni sürekli olarak ekrana kitledi. Her bir köy, kale ve yol boyunca keşfettiğim her detay, bu devasa açık dünyanın ne kadar özenle tasarlandığını gösteriyor.
Hikaye, gerçekten karanlık ve derin. Henry'nin aile katliamından sonra yaşadığı travmayı hissedebiliyorsunuz. Bu derin duygusal bağ, oyunun hikaye anlatımını daha da güçlü kılıyor. Yalnız başınıza bir direniş oluşturmak zorunda kalmanız, hem kaderinize hem de Bohemya'nın geleceğine dair hislerinizi derinleştiriyor. Görevlerinizi alternatif yollarla tamamlamak, her seferinde farklı sonuçlar doğurmasıyla birlikte, her hamlenizin sonuçlarına tanık olmak harika bir duygu.
Savaş mekanikleri ise gerçekten zorlu ve etkileyici. Dövüşte yalnızca kılıç sallamakla kalmıyorsunuz; mesafeleri, hareketleri ve taktikleri dikkate almanız gerekiyor. Bu değişkenlik, dövüşün her daim taze kalmasını sağlıyor. Ayrıca, karakter gelişimi ile yeteneklerinizi geliştirip, stratejik olarak nasıl bir yol izleyeceğinizi belirlemek tamamen size kalmış. Bu özgürlük hissi, oyunun temelini oluşturan en keyifli unsurlardan biri.
Son olarak, bu yaşayan dünya gerçekten etkileyici. Etrafınızdaki insanların tutumları, sizin eylemlerinize göre değişiyor. İsterseniz bir şehri tehdit edin, isterseniz de dostluk kurun; sonuçlar her zaman beklenmedik olabiliyor. Kingdom Come: Deliverance, tarihsel doğrulukla dolu, derin bir hikaye ve etkileyici bir dünya arayanlar için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir oyun.
Hikaye, gerçekten karanlık ve derin. Henry'nin aile katliamından sonra yaşadığı travmayı hissedebiliyorsunuz. Bu derin duygusal bağ, oyunun hikaye anlatımını daha da güçlü kılıyor. Yalnız başınıza bir direniş oluşturmak zorunda kalmanız, hem kaderinize hem de Bohemya'nın geleceğine dair hislerinizi derinleştiriyor. Görevlerinizi alternatif yollarla tamamlamak, her seferinde farklı sonuçlar doğurmasıyla birlikte, her hamlenizin sonuçlarına tanık olmak harika bir duygu.
Savaş mekanikleri ise gerçekten zorlu ve etkileyici. Dövüşte yalnızca kılıç sallamakla kalmıyorsunuz; mesafeleri, hareketleri ve taktikleri dikkate almanız gerekiyor. Bu değişkenlik, dövüşün her daim taze kalmasını sağlıyor. Ayrıca, karakter gelişimi ile yeteneklerinizi geliştirip, stratejik olarak nasıl bir yol izleyeceğinizi belirlemek tamamen size kalmış. Bu özgürlük hissi, oyunun temelini oluşturan en keyifli unsurlardan biri.
Son olarak, bu yaşayan dünya gerçekten etkileyici. Etrafınızdaki insanların tutumları, sizin eylemlerinize göre değişiyor. İsterseniz bir şehri tehdit edin, isterseniz de dostluk kurun; sonuçlar her zaman beklenmedik olabiliyor. Kingdom Come: Deliverance, tarihsel doğrulukla dolu, derin bir hikaye ve etkileyici bir dünya arayanlar için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir oyun.
- Tür: Açık Dünya Oyunları, Aksiyon, Oyun, Strateji
- Platform: PC
- Boyut: 78.64 GB
- Crack: v1.9.8
- Tarih: 13 Şubat 2018
- Kaynak: Torrentoyunindir.com
- Dil: İngilizce
- Etiketler: Kingdom Come Deliverance codex, Kingdom Come Deliverance cover, Kingdom Come Deliverance cpy, Kingdom Come Deliverance crack, Kingdom Come Deliverance full torrent, Kingdom Come Deliverance plaza, Kingdom Come Deliverance repack, Kingdom Come Deliverance torrent, Kingdom Come Deliverance torrent oyun, Kingdom Come Deliverance torrent oyun indir, Kingdom Come Deliverance update, Kingdom Come Deliverance update indir
Minimum Sistem Gereksinimleri: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1) or Windows 10 İşlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz, AMD CPU Phenom II X4 940 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 660, AMD GPU Radeon HD 7870 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 40 GB kullanılabilir alan Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1) or Windows 10 İşlemci: Intel CPU Core i7 3770 3,4 GHz, AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 1060, AMD GPU Radeon RX 580 DirectX: Sürüm 11 Depolama: 40 GB kullanılabilir alan
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
İçeriği görüntülemek Ve İndirebilmek için Giriş yapın veya Kayıt olun.