Last Epoch

TorrentDevi Çevrimdışı

TorrentDevi

TD ADMİN
Vip Üye
Gold Üye
Aktif Üye
İlgi Alanı
Diğer
last-epoch-7555.jpg

Last Epoch'a ilk adım attığımda, beni direkt olarak Eterra'nın büyülü dünyasına çeken o atmosferi hissettim. Zaman yolculuğunun sunduğu olanaklarla geçmişe ve geleceğe gitmek, her seferinde yeni bir macera yaşamak gerçekten harika. İster yeni başlıyor olun, ister deneyimli bir oyuncu, oyunun sunduğu 15 farklı ustalık sınıfıyla kendinizi ifade etmenin pek çok yolunu buluyorsunuz. Her sınıfın kendine has yetenekleri var ve bunlar, karakterinizi tamamen kişiselleştirerek oyun tarzınızı belirlemenize olanak tanıyor.

Beceri ağaçları ise tam anlamıyla oyunun kalbini oluşturuyor. Her bir becerinin kendi güçlendirme ağacı var ve bu, karakterinizi geliştirirken oldukça tatmin edici bir deneyim sunuyor. Örneğin, iskeletlerinizi okçulara dönüştürmek ya da yılanları savaşa çağırmak gibi seçenekler, her seferinde farklı bir oyun tarzı denemenizi sağlıyor. Bu çeşitlilik, benim gibi değişimi seven bir oyuncu için oldukça cezbedici. Ayrıca, ganimet sistemi de oyunun en heyecan verici yönlerinden biri; her seferinde yeni ve güçlü öğeler bulmak için zindanlara dalmak sürekli bir motivasyon kaynağı.

Üretim sistemi ise Last Epoch'un derinliklerine inmenizi sağlıyor. Kullandığınız eşyaları geliştirerek karakterinizin gücünü kontrol edebilmek, gerçekten tatmin edici. Bu mekanikler, oyunun ilerleme hissini güçlendirirken, karakterinizi özelleştirmeniz için birçok fırsat sunuyor. Her şeyin yanı sıra, zamanın farklı anlarına seyahat etmek ve bunu yaparken birçok grup ve sırrı keşfetmek, oyunun sunduğu derinlikleri daha da artırıyor.

Son olarak, Last Epoch'un sunduğu sonsuz tekrar oynanabilirlik, yıllar boyunca geri dönmenizi sağlayacak bir unsur. Sürekli olarak yeni sınıf ve beceri kombinasyonları denemek, zindanda geçirdiğiniz her dakikayı eğlenceli kılıyor. Eğer aksiyon RPG'lerine meraklıysanız ve derin bir deneyim arıyorsanız, Last Epoch'u kesinlikle denemelisiniz!​

🎮 OYUN BİLGİLERİ
  • Tür: Aksiyon, Macera, Oyun
  • Platform: PC
  • Boyut: 34.62 GB
  • Crack: v1.4.6
  • Tarih: 21 Şubat 2024
  • Dil: İngilizce

💻 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
MINIMUM: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi *: Windows 7 İşlemci: Intel Core i5 2500 or AMD FX-4350 Bellek: 8 GB RAM Ekran Kartı: nVidia GTX 1060 / AMD RX 580 with 6GB of VRAM DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 22 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD strongly recommended
ÖNERİLEN: 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i5 6500 or AMD Ryzen 3 1200 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: nVidia GTX 3060 or AMD RX 6600-XT with 6GB+ GB of VRAM DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 22 GB kullanılabilir alan İlave Notlar: SSD strongly recommended

🖼️ OYUN İÇİ GÖRSELLER
last-epoch-ss-0-d2d8.jpg
last-epoch-ss-1-20f4.jpg
last-epoch-ss-2-2c71.jpg
last-epoch-ss-3-915e.jpg

🎬 OYUN FRAGMANI

indir.png

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,652
Kullanıcılar